Zanlılar adliyeye sevk edildi

Büfeden içki satışı sebebiyle çıkan tartışma sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği olayın zanlıları adliyeye sevk edildi.

Zanlılar adliyeye sevk edildi
Zonguldak’ta büfeden içki satışı sebebiyle çıkan tartışma sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği olayın zanlıları adliyeye sevk edildi. 

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece 00.30 sıralarında Asma Mahallesi Avni Cinel Caddesi’nde bulunan bir büfede meydana geldi. İddiaya göre, gece yarısı açık olan tekel bayisine giren Ertaş Demirdöğer ve yanında bulunan H.Ç ile E.Ç., büfeciden alkol istedi. Tekel bayi işletmecisi A.K. ve yanında çalışan F.N. ise 22.00´den sonra alkol satışının olmadığını söyledi. Bunun üzerine Ertaş Demirdöğer ve A.K. arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine silahına sarılan işletmeci A.K., Ertaş Demirdöğer´i kurşunla yaraladı. Daha sonra yaralı Demirdöğer, arkadaşları E.Ç. ve H.Ç. tarafından 64 VK 563 plakalı araç ile hastaneye götürülmek istendi. Ancak otomobil Mithatpaşa Mahallesi ikinci makas mevkiinde kaza yaptı. Kaza sonrası olay yerine giden polis ekipleri araçta kanlar içinde yatan Demirdöğer’in yaralı olduğunu fark etti. Göğsünde kurşun bulunan ve kaza sonucu boynu kırılan Ertaş Demirdöğer, hayatını kaybetti. Daha sonra Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından büfe işletmecisi A.K., büfede çalışan F.N. ve maktul Ertaş Demirdöğer’in yanında bulunan H.Ç. ve E.Ç. gözaltına alındı. A.K., F.N., H.Ç. ve E.Ç. emniyetteki sorgusunun ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.


Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2015, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER