Zes, Karabüksporu ağırladı

Hafta sonu oynanan karşılaşmaya Karadeniz Bölge Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan şeref konuğu olarak katıldı.

Zes, Karabüksporu ağırladı

Zonguldak Ereğli Spor Kulübü Ereğli Beyçayırı sahasında KARDEMİR Karabükspor U-17 takımını ağırladı.

Hafta sonu oynanan karşılaşmaya Karadeniz Bölge Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan şeref konuğu olarak katıldı. Seyir zevki yüksek karşılaşmada Kardemir Karabükspor maçı 5-0 kazandı. Karşılaşma öncesi Zonguldak Ereğli Sporlu oyuncuların soyunma odasını ziyaret eden Tuğamiral Hasan Doğan ‘genç kardeşlerime başarılar diliyorum. Hepimiz topluma yararlı birer birey olma yolunda spora başlayarak ilk adımı atmış bulunuyorsunuz. İnşallah ileriki zamanda sportif başarılarada imza atacağınızdan hiç şüphem yok. Sizlerin burada bir arada olmanızı sağlayan Zonguldak Ereğli Spor yönetimini de canı gönülden kutluyorum’ dedi.

Diğer yandan Kardemir Karabükspor U-17 Antrenörü Ümit Kansızoğlu Zonguldak Ereğli Sporlu oyuncuları maç öncesi soyunma odasında ziyaret ederek tavsiyelerde bulundu. Kansızoğlu ‘Öncelikle bizleri buraya davet eden Başkanınız Kaan Beye teşekkür ediyorum. Şunu bilmenizi isteriz. Bazı kesimler yıllardır sanki Zonguldak ile Karabük arasında bir çekişme varmış gibi hareket ederek iki ili birbirine küs duruma getirmek istemektedir. Bu hem Karabük hemde Zonguldak tribünlerinde bir kaç kişinin çıkar ve menfi hareketleri sonucunda dile getirilmektedir. Zonguldak ve Karabük komşudur ve dosttur. Sizlere gelince biz yeni nesil antrenörler Emre Belözoğlu gibi sporcular yetiştirmemek için varız. Sizlere bir hocanız olarak şunu söylemek isterim. Sporcu ahlaklı ve erdemli olduğu sürece yükselir. Futbolunuz bir şekilde geliştirilir. Ancak ahlakınız ve aldığınız terbiye 7 sinde neyse 77 sinde de aynı olur. Hepinize başarılar diliyor ve yetenekli olan oyuncuları takip ettiğimizi bilmenizi isterim. Karabükspor’un Zonguldaklı kardeşlerimize kapısı her zaman açıktır. Bunun örneklerini kadromuzdaki oyuncularımızdan görebilirsiniz. Zonguldak Ereğli Spor’a bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim’ dedi.

Tuğamiral Hasan Doğan Karabüksporlu Antrenörler ve futbolcularla birebir ilgilenerek misafirperverlik örneği sergiledi.

Karşılaşma başlamak üzereyken sahanın davetsiz misafiri sevimli bir köpek sahaya girdi. Yaklaşık olarak 10 dakika karşılaşma geç başladı.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER