Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Yağız, saldırıyı kınadı

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Yağız, saldırıyı kınadı

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Yağız, saldırıyı kınadı
Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Yağız, Gaziantep’te yaşanan olayla ilgili yazılı basın açıklaması yaparak bombalı eylemi kınadı.
Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Yağız, geçtiğimiz gün Gaziantep’te düğünde meydana gelen patlamayla ilgili kınama mesajı yayınladı. 51 vatandaşımızın öldüğü 94 vatandaşımızın da yaralandığı hain saldırıyla ilgili olarak yayınladığı mesajında “Gerçekleştirilen onursuz hain terör saldırısını esefle kınıyor ve lanetliyorum” dedi.
Yağız yaptığı yazılı açıklamada “Ülkemizin çok hassas bir dönemden geçtiği şu günlerde Gaziantep’te alçak terör örgütü tarafından yapılan 51 vatandaşımızın vefat ettiği, 94 vatandaşımızın yaralandığı onursuz hain terör saldırısını esefle kınıyor ve lanetliyorum. Terör örgütlerinin toplumsal huzur ve barışı, yaşam hakkını hedef alan saldırıları Gaziantep ve diğer kentlerimizde olduğu gibi yine karanlık yüzünü tüm insanlığa göstermiştir. Gaziantep’te masum insanları hedef alan hain ve insanlıktan nasibi almamış saldırıyı gerçekleştirenler ve planlayanlar Yüce Türk Adaleti önünde mutlaka hesap verecektir. Saldırıda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve tüm yurttaşlarımıza başsağlığı; yaralılara acil şifa diliyorum. Gaziantep’te alçak terör örgütü tarafından yapılan 51 vatandaşın vefat ettiği, 94 vatandaşın yaralandığı onursuz hain terör saldırısını esefle kınıyor ve lanetliyorum” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2016, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER