Zonguldak Ereğli yolu kazaya davetiye çıkarıyor

Zonguldak-Ereğli karayolundaki köstebek yuvasını andıran yollar sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Zonguldak Ereğli yolu kazaya davetiye çıkarıyor
 Zonguldak-Ereğli karayolundaki köstebek yuvasını andıran yollar sürücülere zor anlar yaşatıyor. 

Zonguldak Ereğli karayolundaki çukurlar kazaya davetiye çıkarıyor. Yol boyu hemen hemen her kilometrede bulunan çukurlar araç sürücülerini çileden çıkarıyor. Şehirlerarası yol olması sebebiyle hızlı giden araçlar bu çukurlardan kaçmak için adeta cambazlık yapıyor.



ARAÇ SÜRÜCÜLERİ TEPKİLİ

Yolların bozuk olması sebebiyle birçok kaza tehlikesi atlattığını ifade eden bir sürücü “Yollar haddinden fazla bozuk. Zonguldak’ın kaderi bu. Zonguldak her zaman bunu çeker ve bu kafayla bundan sonra da çekmeye devam edecek. Bakım yok hiçbir şey yok. Zonguldak - Ereğli yolu 46 seneden beri hep aynı bundan sonra da hep böyle devam edecek gibi gözüküyor. Zonguldak her zaman kömür memleketi gariban memleketi olarak kalmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

Bir başka araç sürücüsü ise, “Yollar mayın tarlası gibi düşüyoruz lastiğimiz patlıyor. Sağa kaçıyorsun sağda var sola kaçıyorsun solda var ortasında var ne yapacağımızı biz de şaşırdık. Bir kar yağıyor asfalt deliniyor. Hızlı gidilen bir yol siz burada olmasaydınız ben buraya bodoslama girecektim” dedi.

Yıllardır yollarda olduğunu ifade eden bir TIR sürücüsü ise en çok Zonguldak yolunda bu sorunu yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi: “Yıllardır Zonguldak yolunda aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Hem fazla yağmurda hem kar yağdığında yol çökmeleri, heyelanlar yaşıyoruz. Sürücülerin korkulu rüyası olan yıllardır bitirilmemiş bir yol yani. İki istikamette de yer yer heyelanlar, çukurlar inşallah yapılsın diye bekliyoruz.
Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2015, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER