Zonguldak´ta minibüs yayaya çarpmamak isterken kaza yaptı

Önüne çıkan vatandaşa çarpmamak için manevra yapan yolcu minibüsü yan yattı. Vatandaşın kaçma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Zonguldak´ta minibüs yayaya çarpmamak isterken kaza yaptı

gundemeregli.com-Zonguldak’ta önüne çıkan vatandaşa çarpmamak içinmanevra yapan yolcu minibüsü yan yattı. Vatandaşın kaçma anı güvenlikkameralarına yansıdı. 
Edinilen bilgiye göre olay, Soğuksu’du bulunan İhlas Mağazası önünde meydanageldi. Rasim S.’nin kullandığı 67 M 0139 plakalı minibüsün önüne FevkaniKöprüsü’nden indiği sırada bir vatandaş çıktı. Son anda minibüsü fark edenvatandaş kaçarak kurtulurken, minibüs ise önce orta refüje çarptı, ardından yanyattı. Kazanan ardından ortalık adeta savaş alanına dönerken, sürücü Rasim S.yaralı olarak kurtuldu. Kaza sırasında minibüste yolcu olmaması ise büyük birfacianın önüne geçmiş oldu.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.Görüntülerde kaza yapan minibüsün gelişi ve adama çarpmamak için yaptığımanevra yer alıyor. Bir diğer görüntüde ise kaldırımda yürüyen vatandaşlarınkaçması gözüküyor. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiyeekibi sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2014, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER