“ZONGULDAK’IN ÇOK GÜZEL BİR YAPISI VAR”

“ZONGULDAK’IN ÇOK GÜZEL BİR YAPISI VAR”
gundemeregli.com-
Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız ve Vali Yardımcıları Fethi Özdemir ile Mehmet Tevfik Emre için Emirgan Otel’de veda yemeği düzenlendi.
Emirgan Otel’de gerçekleştirilen veda yemeğine, Vali Erol Ayyıldız ve eşi Dilek Didem Ayyıldız’ın yanı sıra, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ali İrfan Yılmaz, Vali Yardımcıları Mehmet Tevfik Emre, Fethi Özdemir, siyasi parti temsilcileri, belediye başkanları ve davetliler katıldı.
Gecenin ilk konuşmasını yapan ve Muğla Vali Yardımcılığı’na atanan Fethi Özdemir, 5 yıldan bu yana Zonguldak’ta görev yaptığını hatırlattı. Zonguldak halkını tanımış olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Özdemir, şöyle dedi:
“Böyle güzel bir gecede sizlerle beraber olduğumuz için kendimi çok mutlu hissediyorum. Valimiz Erol Ayyıldız’ın Aydın Valiliği’ne, meslektaşım Mehmet Tevfik Emre’nin Gaziantep Vali Yardımcılığı’na, benim de Muğla Vali Yardımcılığı’na atanmamız nedeniyle düzenlenmiş olan bu güzel gecede katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz, böyle günlerde konuşmak zor. Yıllardır ülkemizin çeşitli illerinde görev yapıyoruz. Ülkemizin insanlarını tanıyoruz. Çok dostluklar, kardeşlikler oluşuyor. Ne olursa olsun her işi saygıyla yapmaya çalışıyoruz. Valimizin önderliğinde çok değerli arkadaşlarımızın destekleriyle görevlerimizi yapmaya çalışıyoruz. Ben burada kaldığım süre boyunca çok güzel dostluklar kurdum. Sizleri tanımış olmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Görev yaptığımız yerde arkadaşınız, dostunuz, ağabeyiniz olduğunu bilmenizi istiyorum. Beni de ziyaret ederseniz çok mutlu olurum.”
6 yıla yakın Zonguldak’ta görev yaptığını belirten Gaziantep Vali Yardımcılığı’na atanan Mehmet Tevfik Emre de “6 yıla yakın görev yaptığım Zonguldak’tan ayrılıyorum. Meslektaşım benim duygularıma tercüman oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Zonguldak’ta çok güzel insanlar tanıdım. Değerli Valimiz ve değerli arkadaşlarımla çalışma fırsatım oldu. Bu bakımdan çok mutluyum. Ama Zonguldak’tan bu güzelliklerden ayrılmaktan dolayı da buruğum” diye konuştu.
“BEN GÜZEL ZONGULDAKLILARI TANIDIM”
Konuşmasında zaman zaman duygu dolu anlar yaşayan Erol Ayyıldız ise Aydın Valiliği’ne atanması sebebiyle yaptığı veda konuşmasında şöyle dedi:
“Güzel insanlarla bir arada olmaktan duyduğum mutluluğu belirtmek isterim. Bu akşam katılıp kadirşinaslık gösterdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Başta vekilimiz olmak üzere tüm dostlarımı muhabbetle selamlıyorum. İki yıllık zaman dilimi içinde Zonguldak’ta görev yaptık. Yılların projesinin Eylül ayı itibariyle temeli atılır inşallah. Ulaşım ile ilgili tüm imkanlar var. Deniz, hava, kara ve demir yolu olarak hepsine ihtiyacımız var. Bu hizmetlerin hepsinden Zonguldak’ın yararlandığını görüyoruz. Mithatpaşa Tüneli var. Bunda katkısı olan muhalefetiyle, iktidarıyla bizlere yardımcı olan tüm haziruna teşekkür ediyorum. Zonguldak maden şehridir. Hem güzelliklerde hem yasta, Zonguldak’ın bir ve beraber olduğunu gördüm. Bu husustaki birlik ve beraberliğin ben bizim gibi idareciliklerde güzellikle meydana getirdiğini gördüm. Sağlık alanında hanımefendinin yürüttüğü KETEM projesi gibi, hastane inşaatı inşallah olacak. Eğitim alanında ciddi anlamda yapılaşma olarak biraz hayırsever vatandaşların iştiraki anlamında eğitim ve öğretimde gösterilen hassasiyete teşekkür ediyorum. Mesai arkadaşlarım, vali yardımcıların, iktidar ve muhalefet milletvekilleri, akla gelebilecek tüm dostların gayretleri ile oldu. Eşim ve çocuklarım adına ailem adına çok teşekkür ediyorum. Bunlar önemli. Bizim Zonguldak Merkez ile beraber 6 ilçemiz vardı. İki ilçemiz daha oldu. Onlar da dahil olmak üzere bu ilçelere gittiğimiz de, Zonguldak’ın çok güzel bir yapısı var. İdarede bulunan bütün arkadaşlarımız hizmetleri yerine getirir. Öyle veya böyle, takdiri size ait. İnşallah bundan sonra artarak devam eder. Biz elimizden geleni yapmaya çalıştık. Zonguldak yorgun bir şehirden, cazibe merkezi haline gelmesi, gönlümüzden geçen büyükşehir haline gelmesi bütün projeleri canlandırmış şehir olmasıdır. Bizim şansımız, ben güzel Zonguldaklıları tanıdım. Bizim en zorlandığımız ve idarecilik yaptığımız bu iki yıllık zaman dilimi içerisinde Allah’ın yardımının yanında, Zonguldaklıların yardımı ile zor anlarda Karadeniz’in sıcak kanlı, yapıcı bir anlayışı ben gördüm.”
Zonguldak Valiliği tarafından düzenlenen yemekte, Vali Erol Ayyıldız’a ve vali yardımcılarına çeşitli hediyeler verildi. Gecede, Vali Ayyıldız kendisi için hazırlanan testi kebabının çömleğini kırdı.
Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2013, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER