Zorah Cilt Bakım Ürünleri

Son yıllarda doğal organik cilt bakım ürünleri yükselişte. Buna en iyi örneklerden birisi de Kanada malı Zorah ürünleri.

Zorah Cilt Bakım Ürünleri

Zorah  Cilt Bakım Ürünleri

Zorah

Zorah cilt bakım ürünleri bir kanada markası. Organik sertifikalı cilt bakım ürünleri üretiyor. Markanın ortaya çıkış hikayesi de çok ilginç. Fas´ta yaşayan kadınların ekonomik özgürlüklerine kavuşturulmaları ile ilgili bir sosyal proje katılımcısı olan Melissa Harvey tarafından Fas´lı kadınlara verilen bir sözün yerine getirilmesi için kurulan firma aslında büyük bir hayalin gerçeğe dönüşmüş hali.

Bildiğiniz gibi cilt bakımı ve makyaj için kullanılan bir çok madde sağlığa zararlı olabilecek bir çok katkı maddesi ve kimyasallar içermekte. Seçkin markalar bu tip kimyasallardan uzak durmakla beraber her geçen gün doğal ve organik ürünlere yöneliş hızlanıyor.  Zorah ürünleri de bu alanda lider markalardan biri haline gelmiş . 

Cilt bakımı için ihtiyaç duyulan  tüm ürün çeşitliliğine sahip olan markası eczanelerde ve güzellik ürünü satan internet sitelerinde yerini almış durumda. İndirim ve farklı tanıtım kampanyaları ile avantajlı fiyatlar sunan hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için dermoeczanem.com satış sitesine göz gezdirebilirsiniz.


Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2013, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER