ZTSO Başkanı Demir’den mitinge davet

ZTSO Başkanı Demir’den mitinge davet

ZTSO Başkanı Demir’den mitinge davet

Zonguldak Ticaret ve Sanayi OdasıYönetim Kurulu Başkanı Metin Demir tüm siyasi partiler ve sivil toplumörgütlerinin katılımı ile 7 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek demokrasi veşehitler mitingi için oda üyelerine çağrıda bulunarak “ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozabilmekiçin 40 yıldır gizli plan yapan vatan hainlerine karşı tek yürek olduğumuzugöstermek amacı ile tüm üyelerimizi Pazar günü saat 17.00’de Türk bayraklarıile madenci anıtında düzenlenecek mitinge katılmaya davet ediyorum. Bu mitingekatılım her Türk Cumhuriyeti vatandaşının asli görevidir. “dedi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası YönetimKurulu Başkanı Metin Demir vatan haini cunta yanlıları tarafındangerçekleştirilmek istenen darbe teşebbüsü ardından ortaya çıkan gerçeklerinşaşırtıcı boyutlarda olduğunu söyledi.

Yaptığı basın açıklamasında düşüncelerini“Türk halkının siyasi parti farkı gözetmeksizin demokrasi, bayrak ve cumhuriyetetrafında kenetlenmesi, siyasi parti liderlerinin dargınlıklara son vererekvatanın müdafaası için bir araya gelmesi Cumhuriyetin ilanından günümüze kadargerçekleştirilen en büyük halk hareketidir. Bu halk hareketi pazar günü saat17.00’de büyük bir miting ile taçlandırılacaktır. Demokrasi ve demokrasişehitleri için tüm üyelerimizi bayraklarını alarak mitinge katılmaya davetediyoruz. Zonguldak’tan verilecek görüntü ve ses ülkemizin tüm Dünya’dayankılanacak gür sesine katkı vereceği unutulmamalıdır.” şeklinde ifade edenDemir “ tüm hainler ve gizli emelleri, bağlantıları ortaya çıkartılmadıkçaDemokrasi ve Cumhuriyet’in hala tehdit altında olacağını söyledi.

Geçmişte yaşanan pek çok siyasi ve adli olayınFETÖ terör örgütü tarafından planlı programlı olarak gerçekleştirildiğinedikkat çeken ZTSO Başkanı Demir “bir hatayı ikinci kez tekrarlamamak için buterör örgütünün tüm planlarının deşifre olması, tesadüf gibi komik mazeretlerleüzeri sıvanan korkunç gerçeklerin gün ışığına çıkması için kararlılık, cesaretve özveri gösterilmesi gerek. 40 yılda planlanan bir süreç 20 gün deşifreedilemez. Henüz yolun başındayız.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2016, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER