ZTSO üyelerine bilgilendirme toplantısı düzenledi.

KOSGEB Zonguldak Hizmet Müdürlüğü ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği çerçevesinde KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı hakkında üyelere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

ZTSO üyelerine bilgilendirme toplantısı düzenledi.

KOSGEB Zonguldak Hizmet Müdürlüğü ve Zonguldak Ticaret veSanayi Odası işbirliği çerçevesinde KOBİGEL-KOBİ GelişimDestek Programı  hakkında üyelere yönelik bilgilendirme toplantısıdüzenlendi.

Zonguldak TSO binasındagerçekleşen toplantıda KOSGEB Uzmanı Soner Kaynar, KOSGEB destek vehizmetleri, programları, proje hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar vedestek şartları, proje destek üst limitleri ve destek oranları, desteklenecekproje giderleri ve desteğe ilişkin şartlar, Arge,         İnovasyon ve Endüstriyel UygulamaDestek Programları ve özellikle KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında;“Geleneksel İmalat Sanayi KOBİ’lerinde Katma Değerin Arttırılması” ve“Orta-Yüksek ve Yüksek Teknoloji KOBİ’lerinde Kapasite Geliştirme” projelerihakkında davetlilere sunum gerçekleştirdi.

Toplantı sonrasında konuşan Zonguldak Ticaret ve SanayiOdası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, “Bugün KOSGEB yetkilileri desteklerhakkında ilk ağızdan bilgilendirmelerini yaptılar. Oda olarak bize düşen görevüyelerimizle bu destekleri buluşturmaktır. Bu bağlamda Proje Destek Ofisimiz  üye firmalarımızın açıklanan bu hibe ve krediimkanlarından etkin bir şekilde yararlanmalarını sağlamak amacı ile 18-20 Nisantarihlerinde Odamızda ücretsiz ön danışmanlık hizmeti verecektir. Tümüyelerimizi bekliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2016, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER