2. İşçiden de Acı Haber Geldi...

Maden ocağında patlama: İki işçinin cansız bedenine ulaşıldı!..

2. İşçiden de Acı Haber Geldi...

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde ruhsatsız işletildiği iddia edilen maden ocağında meydana gelen metan gazı patlamasında iki madencinin cansız bedenine ulaşılırken, patlamada vücudunda yanıklar oluşan bir madenci de hastanede tedavi görüyor.

İlçeye bağlı Gelik beldesindeki ruhsatsız maden ocağının yaklaşık 40 metre içerisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle metan gazı patlaması meydana geldi.

Patlama üzerine olay yerine Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) tahlisiye ekibinin yanı sıra jandarma ve AFAD ekipleri yönlendirildi.

Ocakta çalışanlar tarafından yaralı olarak çıkarılan 51 yaşındaki Bahri Yeniay, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ekipler, ocakta mahsur kaldığı değerlendirilen işçiler Erdem Korkmaz ve Uğur Korkmaz'ı kurtarma çalışması başlatmıştı. Ancak madencilerin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Hayatını kaybeden iki madencinin cansız bedenlerine ulaşıldı

Mahsur kalan diğer işçinin de cansız bedenine ulaşıldı. TTK tahlisiye ekibi tarafından ocaktan çıkarılan işçinin cenazesi de otopsi için morga kaldırıldı.

Yaralı işçinin hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2019, 00:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
şevket
şevket - 4 yıl Önce

aslında o ocaklar göründüğü gibi garibanın değil esas perde arkasında sahipleri var her gün tonlarca kömür kantara giriyor vergi yok izin yok irsaliye yok peki bu kömürler devlet uyurken nereye gidiyor esas kaymağı kim yiyor o ocaklara denetime başlayan valiler merkeze emiyet müdürleri ise başka yerlere gönderiliyor siyaset mafya iç içe işte sönen ocaklar kimn umrunda zonguldakın altıdaüstüde bizden sorulur diyenleri bulun yoksa bu ölümler devam edecektir

SIRADAKİ HABER