2019'da çok önemli bir seçim var

2019’da çok önemli bir seçim var

2019'da çok önemli bir seçim var

Adalet ve Kalkınma Partisi Aylık İstişare toplantısı tüm ilçe başkanlarının katılımıyla AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun başkanlığında parti toplantı salonunda yapıldı.
AK Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıya ilçe başkanlarının tamamı katıldı.
AK Parti’nin teşkilatlara verdiği öneme dikkat çeken İl Başkanı Zeki Tosun, toplantı öncesinde yaptığı konuşmada, “AK Parti’nin kurulduğu günden beri teşkilat çalışmalarına verdiği önemi hepimiz biliyoruz. Bu gün de onlardan bir tanesini gerçekleştiriyoruz. İlçe Başkanlarımızla birlikte her ay gerçekleştirdiğimiz toplantılardan birisini yine bu gün gerçekleştiriyoruz. İlimizdeki konularla ilgili istişarelerde bulunacağız. 2019 yılında çok önemli bir seçim ve Genel Merkezimizin verdiği bir start var.
Bununla ilgili istişareler yapacağız.
Bu toplantılar, AK Parti’nin teşkilat çalışmalarına verdiği önemin birer göstergesidir. Toplantımızın ilimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Partisinin yapılmayan kongreleri hakkında bilgi veren İl Başkanı Zeki Tosun, “4 ilçemizin kongresi gerçekleştirildi. 2 ilçemizin atamaları yapıldı ve kongresi yapılacak olan 2 ilçemiz var. Onların da kongre tarihlerini önümüzdeki günlerde alacağız. Kasım ayı içerisinde kongrelerimizi tamamlayıp il kongremize hazır hale geleceğiz” dedi.
BİR YAŞ DAHA GENÇLEŞTİM
Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’a toplantı öncesi doğum günü sürprizi yapıldı.
AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen Aylık İlçe Başkanları Değerlendirme Toplantısı öncesi, ilçe başkanları tarafından alınan pastalar mumla süslenerek Başkan Tosun’a sürpriz yapıldı.
Mumları üfleyen Başkan Tosun, sürpriz için İlçe Başkanlarına ve parti üyelerine teşekkür etti.
Tosun, “Benim için sürpriz oldu. Bir yaş daha gençleştim diyelim yaşlandım demeyelim. 2013-2014 senesinde 1 yıl oldu il başkanlığında şimdi 2017 yılındayız 3 yaşına girdim diyelim. Kimse şunu bunu aramasın. Hızlı bir şekilde çalışarak görevimizin başındayız. İlçe Başkanlarıma, seçim işleri başkanıma ve teşkilat başkanıma bu güzel sürpriz için teşekkür ediyorum dedi.
Başkan Tosun, basın mensuplarının ‘Başkanım kaç yaşına girdiniz?’ sorusuna ise, ‘3 bitti 4 yaşıma girdim. Onun için kimse bazı şeylere heveslenmesin’ cevabını verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2017, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER