2021 YILININ YATIRIM PROGRAMI VE BÜTÇESİ HAZIRLANACAK

2021 YILININ YATIRIM PROGRAMI VE BÜTÇESİ HAZIRLANACAK

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli; ''Kasım ayında yapılacak görüşmelerde 2021 yılının yatırım programını  ve bütçesini hazırlayacağız'' dedi.

Kasım ayı görüşmelerinde yapılacak olan görüşmelerde 2021 yılı bütçesi ile ilgili çalışmalarının başlatılacağını ve ayrıca yatırıma ayrılacak olan bütçeyi ayarlayacaklarını belirten Necdet Karaveli şunları ifade etti:

"Önümüzdeki  hafta Pazartesi'nden itibaren meclisimiz  2021 yılı bütçesi ile ilgili çalışmaları başlatacak. Tabii ki hedefimiz ilk önce kurumumuzun genel giderlerini görüşmek, daha sonra yatırıma ayarlayacağız para bizim için tabi bölgesel anlamda çok önemli. Yaklaşık olarak  bütçe 138 ve 150 milyon arasında gerçekleşecek. 20 gün birleşimler devam edecek ve önümüzdeki yılın yatırım programını hazırlayacağız bütçemizi hazırlayacağız. İnşallah bizim istediğimiz yol ulaşım hizmetleri, su kanal hizmetleriyle ilgili ödeneğimiz yeterince inşallah bizi tatmin edecek düzeyde olacak ve tabi ki devamında Köydes'imizi de gelecek. Tabiki burada mili eğitimin de görüşmelerini yapıyoruz, dış müdürlüklerimiz hem tarım hem mili eğitim, spor bizim dış müdürlüklerimiz anlamında bütçe değerlendirmemiz bizim için çok önemli . Zonguldak olarak gerçekten de  köylerde yatağımız işlerin devamlılığı  bizim için çok büyük bir önem arz ediyor. Bu anlarda biz Kasım ayı sonunda yatırım programıyla inşallah önümüzdeki yıl köylerimizde uygulanacak tüm programları  neticeye ulaştıracağız"

 

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2020, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER