337 ANA OKUL ÖĞRENCİSİ YÜZYÜZE EĞİTİME BAŞLADI

337 ANA OKUL ÖĞRENCİSİ YÜZYÜZE EĞİTİME BAŞLADI

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun; İl genelindeki 12 Ana okulunun 337 öğrencisi ile yüzyüzeöğretime başladığını açıkladı. 

Ana okullarının eğitime başlaması ile ilgili açıklama yapan Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun; “Cumhurbaşkanımızın açıklamalarına binayen milli eğitim bakanlığımız tam gün eğitim veren ana okullarımızın yüz yüze eğitime geçme kararı aldı. 

Tabii ki bu karar COVID-19 tedbirin alınması kaydıyla alınmış olan bir karardır. Biz Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tabii ki bu ana okullarında COVID-19 tedbirlerini alıp almadığını denetleyeceğiz ve sağlıklı ve hijyenik bir ortamda eğitim öğretim yapmaları sağlanacaktır. 

Daha çok çalışan ailelerin talepleri üzerine öğrencilerimizin eğitim ihtiyacını gidermek için ilimizde bulunan 12 Özel Öğretim okulumuzun 337 öğrenci ile yüz yüze eğitime başlamış durumdayız. Biz okullarımızdaki belgelendirme programına göre takip yapıyoruz ve şu anda belgelendirme programı da yüzde 85 oranında da bu belgelendirmeyi tamamlamış bulunuyoruz. Aynı şekilde özel ana okullarımızda da okulum temiz belgelendirme programı için belirlenmiş olan kriterleri yerinde incelemeler yaparak tespit edeceğiz.

Biz tüm Öğrencilerimizin eğitim öğretime başlayacağız günü sabırsızlıkla bekliyoruz. İnşallah Kovid - 19 tedbirlerine toplum olarak hep beraber uymalıyız.  Sosyal mesafemizi ve maske kurallarına da uyarak eğitim öğretime başlayacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Tüm vatandaşlarımızdan bizlere yardımcı olmalarını, öğrencilerimize öğretmenleri ile buluşmalarını arz ediyoruz. Tüm öğretmenlerimizin bu süreçte vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah daha güzel ve daha sağlıklı günlerde eğitim öğretime devam ederiz” dedi.(

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2020, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER