“4. Geleceğin Sosyal Bilimcileri Ulusal Öğrenci“ kongresi

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile İktisat Öğrenci Topluluğu ev sahipliğinde, "4. Geleceğin Sosyal Bilimcileri Ulusal Öğrenci" kongresi gerçekleştirildi.Üniversitenin...

“4. Geleceğin Sosyal Bilimcileri Ulusal Öğrenci“ kongresi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile İktisat Öğrenci Topluluğu ev sahipliğinde, "4. Geleceğin Sosyal Bilimcileri Ulusal Öğrenci" kongresi gerçekleştirildi.

Üniversitenin Ahmet Zengin Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen açılış töreninde BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr Seyfullah Kara, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hamza Çeştepe ve Dr. Öğr. Üyesi Volkan Bektaş'ın açılış konuşmalarının ardından kongrede Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinden gelen 48 bildiri katılımcılar tarafından sunuldu.

Öğrencilerin bilimsel çalışmalarını değerlendirdiği kongrede en iyi bildiri ödülünü Marmara Üniversitesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesinden Ersin Güngördü ve Mesut Can Akçay aldı.

İkincilik ödülü BEÜ'den Buğra Çağrı Şahin, üçüncülük ödülü ise Üsküdar Üniversitesinden Nilay Nalçacı ve Ezgi Tesir'e verildi.

KAYNAK; AJANSLAR

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2019, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER