4. Oturum Sakin Geçti

4. Oturum Sakin Geçti

4. Oturum Sakin Geçti

İl Genel Meclisi Ocak/2018 dönemi 4. Birleşimi Başkan Necdet Karaveli Başkanlığında 12 Katlı İş Merkezinde bulunan İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantı, açılış ve yoklamanın ardından bir önceki oturuma ait tutanak özetinin okunup oylanması ile başladı. Gündem maddesinde yer alan Çaycuma ve Ereğli’deki taşınmazların kamulaştırılarak okul yapılmak üzere ilçe milli eğitim müdürlüklerine tahsis edilmesi komisyonlara havale edildi. Ayrıca Çaycuma Kadıoğlu mozaikleri ile ilgili imar ve bayındırlık, eğitim ve Kültür, içişleri, turizm ile ARGE komisyonlarının raporları görüşülerek turizm alanında yeni gelişmeler olacağı kaydedildi.
“MİLLİ EĞİTİME TAHSİS EDİLDİ”
Gündem maddesinde yer alan, Zonguldak merkez, Çaycuma, Ereğli ilçelerinde bulunan taşınmazların eğitim ve öğretim hizmetlerinde kullanılması ve her türlü sorumluluğun milli eğitim müdürüne ait olmak üzere, tahsisinin 5302 sayılı kanunun altıncı maddesinin(a) fıkrası ile onuncu maddesinin (f) fıkrası görüşülerek komisyona havale edildi.
“MEZARLIK TAHSİSİ YAPILDI”
Gündemin ikinci maddesinde yer alan Çaycuma ilçesi Muharremşah Köyü’ne bağlı yürük Başoğlu ve Kuyumcuoğlu mahallelerindeki mezarlık yerleri tahsis işiyle DOĞAÜSTÜ köyüne bağlı Bürümcek, Horcinaz ve biz mahallelerindeki mezarlık yerleri tahsis işi ile ilgili imar ve bayındırlık, planlı bekçi, köylere yönelik hizmetlerini çevre ve sağlık komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları 22, 36, 23, 18 sayılı raporlar görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi.
“MOZAİK RAPORLARI GÖRÜŞÜLDÜ”
Gündemin üçüncü maddesinde yer alan Çaycuma Kadıoğlu mozaikleri ile ilgili olarak imar ve bayındırlık, eğitim ve Kültür, içişleri, turizm ile AR-GE komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları raporlar görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi.
“GÖBÜ’YE YOL”
Gündemin son maddesine yer aşan, kilimli ilçesi Göbü köyü mevkiinde yaklaşık 200 metrelik yolun yapılması ile ilgili imar ve bayındırlık, plan ve bütçe, gençlik ve Spor turizm ile AR-GE komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları raporlar görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2018, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER