40 yardımcı yunus göreve başladı

40 yardımcı yunus göreve başladı

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Zonguldak’ta 40 tane yardımcı yunus polisi göreve başladığını açıkladı.

Madenci Anıtı önünde yardımcı yunus polislerini tanıtan Turanlı şunları söyledi: ““Şehri temizleyeceğiz, dönüştüreceğiz, pisliklerden ve mikroplardan arındıracağız ve bu konuda ne üzerimize düşerse gece gündüz çalışarak bu çocuklarla ve bundan sonra gelecek olan çocuklarla ve yakında gelecek olan 90 bekçimizle bu şehri şehir yapmak üzere üzerimize düşen ne varsa biz bunun gereğini yapacağız. Herkes nasıl çalıştığımızı iyi biliyor. Arkadaşlarımızla beraber bu çalışmayı daha ileri noktalara nasıl taşırız onun çabası içerisindeyiz ve bu da Zonguldak için tarihi bir gündür. Bu şehre ilk defa park polisi adı altında, yardımcı yunuslar adı altında bir grup getirdik ve bunlar yeni arkadaşlarımızdır. Yanlarında şehri bilen tecrübeli arkadaşlarımız var. Bunlarla beraber park ve bahçelerde huzur olacak. Gazipaşa’daki trafik sorunu var hem insan trafiği sorunu var. İnsan trafiğine deneden müdahale edeceğiz Çok yakında çok güzel şeyler olacak. Bu şehrin hayatında görmediği bireylerimiz daha olacak. Büyüklerimize beraber o sürpriz bizde kalsın. Onu çok yakında göreceksiniz. Şimdi ondan önce birlikte olan bu genç kurtları önden göndererek bu şehrin mikroplarını kovalayacağız. Bunların çalışma alanları bellidir ve bu saat itibarıyla bu bir milattır. Oralarda hukuksuzluk ahlaksızlık ayıp alkol dilencilik vatandaşı rahatsız etme konusu ile ilgili eylemlerine son versinler bundan sonra alan bizimdir. Biz alandayız meydandayız ve parktayız. Bunu net ve açık bir şekilde söylüyorum. Bu çocuklara elini kaldıran bana elini kaldırmıştır, bunların her biri benim oğlumdur, bundan her biri benim çocuğumdur, bunlar bu şehrin çocuğudur, bunların çoğu da bu şehrin nüfusuna kayıtlı bu şehrin evlatlarıdır. Bunlar Yunus yardımcısıdır, yardımcı yunuslardır. Özel bir modeldir hep beraber bunu hissedeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2019, 09:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
genç osman
genç osman - 5 yıl Önce

sayın emnyet müdürüm maalesef bu şhirde insanları korku ile yıldırmış iş adamı görüntüsünde bazı mafya bozuntuları var öyle olmuşki bu şerefsizler kendileriyle uğraşan valileri emniyet müdürlerini hep hedef aldılar şehrin asayişini huzurunu bozdular zaten siz her şeyi muhakak biliyorsunuz bu şerefsiz ler zonguldak ın altı üstü bizden sorulur diyen zevatlardır siz eğer bu şehri bu karanlık adamlardan kurtarırsanz bu şehrin çocukları size minnetle her zaman anar saygılarımızı sunarım

SIRADAKİ HABER