43 kere Maşallah!

43 kere Maşallah!

43 kere Maşallah!

ZESOB kongresinden Muharrem Coşkun, rakibi Mehmet Azman’a 43 oy fark attı 43 kere Maşallah! Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ZESOB) Dedeman’da gerçekleştirilen 2 adaylı kongrede yeni başkanını seçti. 

ZESOB Başkanı Muharrem Coşkun ile Ereğli ilçesinden aday olan Mehmet Azman arasında kıyasıya geçen kongrede gülen taraf Muharrem Coşkun oldu. Delegelerin yoğun katılım gösterdiği genel kurulda divan başkanlığına Bolu Esnaf Odaları Birliği Başkanı Tahir Gayret seçildi.

Zaman zaman tartışmaların yaşandığı kongrede 211 oy kullanılırken Mehmet Azman 80 Muharrem Coşkun ise 123 oy alarak güven tazeledi. Bıçak sırtı gibi görülen seçimlerde delege sandıkta mevcut başkana sahip çıktı ve Coşkun rakibi Azman’a 43 oy fark attı.

Beyazliste ile seçime girerek gülen taraf olan Muharrem Coşkun’un yönetim kurulu ise şu şekilde oluştu; Rahman Demirtürk, Orhan Gülay, Hayri Kandemir, Ali Çetin, İsmet Akdemir, Hikmet Haciabdurrahmanoğlu. Yapılan seçim ile oluşan denetim kurulu ise; Alparslan Küçük, Kadir Başlı, Fahrettin Aydın şeklinde oluştu. ZESOB’un yeni disiplin kurulu ise; Sami Çetinbalta, Aynur Curuk, Birsen Hamzaçebioğlu şeklinde gerçekleşti.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2018, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER