6 Aralık'ta Zonguldak var mı?

6 Aralık'ta Zonguldak var mı?

6 Aralık'ta Zonguldak var mı?

CHP Parti Meclisi, 6 Aralık tarihinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında MYK toplantısının ardından toplanarak 300 belediye başkan adayını daha belirleyecek. CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Zonguldak  Belediye Başkan adayının ise 6 Aralık’da MYK’da sabah saatlerinde yapılacak olan toplantının ardından belirlenebileceğini söyledi.
İKİ BÜYÜKŞEHİRDE SÜRPRİZ 
Egemedyası’nın edindiği bilgiye göre, daha önce sadece Balıkesir Büyükşehir adayının ilan edildiği CHP’de bu kez en az 10 civarında büyükşehir adayının ilan edilmesi bekleniyor. CHP’nin elinde bulunan Tekirdağ ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlıklarında değişiklikliğin sürpriz olmayacağı yorumları yapılıyor. Bu iki ildeki büyükşehir adaylarının değişip değişmeyeceği konusunda gözler CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na çevrilmiş durumda.
İKİ BÜYÜKŞEHİRDE SÜRPRİZ 
Egemedyası’nın edindiği bilgiye göre, daha önce sadece Balıkesir Büyükşehir adayının ilan edildiği CHP’de bu kez en az 10 civarında büyükşehir adayının ilan edilmesi bekleniyor. CHP’nin elinde bulunan Tekirdağ ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlıklarında değişikliğin sürpriz olmayacağı yorumları yapılıyor. Bu iki ildeki büyükşehir adaylarının değişip değişmeyeceği konusunda gözler CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na çevrilmiş durumda. (Kaynak: Gerçek Gündem)

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2018, 19:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bayan Dürüst
Bayan Dürüst - 5 yıl Önce

Yorum geregi duymuyorum.Mhp.nin adayı Mevlüde Yalçıner ise can feda çünkü dürüst temuz siyaset peşinde.Baskası adaysa aklımı peynir ekmekle yemedim daha.

SIRADAKİ HABER