9 bin üye faydalanacak

9 bin üye faydalanacak

9 bin üye faydalanacak

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Özel Anadolu Hastanesi ile Türkiye Emekliler Derneği Karadeniz Ereğli Şubesi Yönetimi arasında “İndirimli Sağlık Anlaşması” imzalandı.
Karadeniz Ereğli’de Özel Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Şahin Elçi ve Türkiye Emekliler Derneği Kdz. Ereğli Şubesi  Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ayhan, derneğe kayıtlı binlerce emekli vatandaşın faydalanacağı indirimli sağlık anlaşmasını imzaladı.
Bugün Anadolu Hastanesi’nde yapılan anlaşma protokolünün ardından açıklama yapan Genel Müdür Şahin Elçi; “Özel Anadolu Hastanesi olarak güçlü hekim kadromuzla hizmet vermeyi sürdürmekteyiz. Türkiye Emekliler Derneği Ereğli Şubesi ile yaptığımız sağlık anlaşmasının her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de emeklilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile de tüm halkımızın yeni yılını kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum.
Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Ali Ayhan “Anadolu Hastanesi ile yaptığımız anlaşma kapsamında Ereğli ve Alaplı’da derneğe üye yaklaşık dokuz bin üyemiz indirimli sağlık muayenesinden çeşitli oranlarda yararlanacaktır. Anadolu Hastanesi Yönetimine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca, tüm halkımızın yeni yılını kutlayarak, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Öte yandan, sağlık protokolü anlaşmasında Türkiye Emekliler Derneği ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2018, 00:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER