Acılık asfaltının kaç cm olduğuna kafa yormayın!

Acılık asfaltının kaç cm olduğuna kafa yormayın!

Acılık asfaltının kaç cm olduğuna kafa yormayın!

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, Zonguldak kent merkezi ile ilgili projelerini açıkladı. Gazipaşa Caddesini trafiğe kapatmak için yapıalacak düzenlemelere değinen Başkn Yıldırım’ın özellikle dere konusunda ki projesi dikkat çekti. Yıldırım, iktidara çağrıda bulunarak “Plansız iş yapmayın” dedi.
Diğer taraftan MHP İl Başkanı Metin Soydaş’ın Acılık’ta yapılacak olan asfaltı metre ile ölçeği açıklamalarına atıfta bulunan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, “Böylece Gazi Paşadaki araç trafiğini bu bölgeye aktarıyoruz. Hadi bakalım biraz kafa yorunuz. Hadi bakalım Acılık’a yapılan yolun 3 cm mi 4 cm mi olduğuna kafa yormayalım. İYİ’leri takip etmeye devam ediniz. Projelerimiz hazır. Bu projeleri halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.
“PLANSIZ İŞ YAPMAYIN”
İYİ Parti’nin Zonguldak’a vizyon katacağını açıklayana İYİ Partili Yıldırım, “İyi Parti Zonguldak’a vizyon olacaktır. Gazetelerde bakıyorum günlerdir Millet Bahçesi, Lavuar Alanı, Fener Alanı gibi birçok gazetelerde Zonguldak’ı yapılandırmak için yazılıyor, çiziliyor. Beyler 16 yıldır neredesiniz? Bu şehre kim çivi çaktı. İktidar olsun, Belediye olsun biz artık İyiler olarak Zonguldak’ımıza talibiz. Projelerimiz hazır. Kolları sıvadık bekliyoruz. Önce ulaşımdan başlayalım. Yolunuz yoksa iş aşınız yoksa bahçelere, kahvelere bol bol ihtiyacınız var demektir. Yol size medeniyeti getirir. Çevre yollarımız neredeyse 16 yıldır bitmek bilmiyor. Buda diğer İllerden 16 yıl gerideyiz demektir. Yol olmayınca işte olmuyor, yatırım gelmiyor. Yatırım olmayınca aşta gelmiyor vs. Ne kadar yazsak bu Zonguldak’ın sorunları bitmez. Dediğim gibi artık İYİ’ler olarak bu şehirde bizde varız diyoruz. Noterden tasdiklediğim projemi bürokrasiye ve halkımıza sunuyorum. Önce merkezden başlayalım. Kolları sıvayalım. Bu projeyi incelemeden kesinlikle Belediyemiz olsun Hükümet olsun kendi projelerini hayata geçirmesin” dedi. 
GAZİPAŞA’YI TRAFİĞE KAPATALIM
Gazipaşa’nın trafiğe kapatılması reçetesini açıklayan Yıldırım, “Proje iyidir. Proje Modern Zonguldak’ta hükümete umut olacaksa hadi buyurun. Size malzemeyi vereyim siz yoğurun, karıştırın. Belki 20 yıldır kapatamadığınız iktidar olsun, Belediye olsun, Gazi Paşayı kapatalım trafiğe, Dolmuş duraklarımızın arkasından dereyi, Kozlu duraklarının yanından denize kadar kanal açıp indiriyoruz. Üzerini kapatıyoruz. Bu kanal daha geniş olacak üzerini kapatıp tekrar trafiğe açıyoruz. Açılan kanal şuan ki akan derenin 3/1 kadardır. Şimdi bu boşta kalan dere yatağına gelelim. Yaklaşık 300 metre kadar boşa çıkan bu dere yatağının içine şehrin içinde ne kadar dolmuş varsa Belediye varsa bunları dere yatağının içine alıyoruz. Yürüyen merdivenler ve engelli asansörleri ile vatandaşlarımızı bu duraklara indiriyoruz ve üzeri kapanan bu dere yatağının üstü yol oluyor. Yapılan bu işlemle neler oluyor şöyle bir bakalım; Dolmuş durakları şehrin ortasından kalkıyor, görüntü kirliliği kalmıyor. Üzeri kapanan bu bölgenin yol olması ile trafik muhteşem derecede rahatlıyor. Böylece Gazi Paşadaki araç trafiğini bu bölgeye aktarıyoruz. Hadi bakalım biraz kafa yorunuz. Hadi bakalım Acılık’a yapılan yolun 3 cm mi 4 cm mi olduğuna kafa yormayalım. İYİ’leri takip etmeye devam ediniz. Projelerimiz hazır. Bu projeleri halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Artık iktidara ve belediyeye de söyle söyleyelim: Biz projenin temellerini atalım sizde Gazi Paşada kapanan caddenin üzerinde dekorasyonu yapın” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2018, 16:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER