'Acizliğinizi gösteriyorsunuz'

MHP İl Başkanı Varol Demirköse'den zahir zemberek sözler

'Acizliğinizi gösteriyorsunuz'

MHP İl Başkanı Varol Demirköse, 31 Mart seçimlerine iddialı ve kararlı bir şekilde hazırlandıklarını söyledi. 
Yaptığı açıklamada CHP’li yöneticileri de eleştiren Demirköse şu ifadelere yer verdi: “MHP, 31 Mart 2019 yerel seçimlerine Zonguldak’ın her seçim bölgesinde Belediye Başkan adayları, Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi adayları ile kararlı ve İddialı bir şekilde hazırdır.
MHP, Üretken Belediyecilik anlayışı ile bu şehri herkese sevdirecektir. 
Milliyetçi Hareket Partisi üzerinde olumsuz algı oluşturmak isteyenler, hesap yapanlar ve bu hesaba dahil olanlar, kişiler, kurumlar kendi hesaplarında boğulacaktır.
Diğer parti adaylarına tavsiyemiz MHP nin adaylarını hedef almayın veya almaya çalışmayın, bugüne kadar ne yaptınız bundan sonra ne yapacaksınız onu anlatın.
Ana muhalefet partisi, MHP ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli aleyhtarlığını politikalarının merkezine alarak çaresizliğini, kısırlığını ortaya dökmüştür.
CHP sözcüleri siyaseten ebter, fikren güdük, insani olarak da bitik, hatta yitik durumdadır.
MHP’nin politikalarını eleştirenler ilk önce aynaya bakıp kendilerini gözden geçirmelidir.
MHP’yi eleştirenler, ilk önce CHP- İP-HDP arasındaki bağlantıyı ve seçim ittifakını gözden geçirmelidir. MHP'yi ve adaylarını hedef alanlar, acizliklerini göstermektedirler.
2019 yılına girerken, bütün teşkilatlarımız ve adaylarımız adına, herkesin kaçtığı değil herkesin koşa koşa geldiği, İnsanların ekonomik ve sosyal olarak mutlu olduğu, geleceğe güvenle bakacağımız bir şehirde yaşamak ümidi ile  bütün halkımıza selamlarımı saygılarımı sunuyorum.”

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2018, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER