“Adalet teşkilatımız hainlerle mücadelede önemli güç olmuştur”

AK Parti Milletvekili Polat Türkmen Adli Yıl açılışı için mesaj yayınladı

“Adalet teşkilatımız hainlerle mücadelede önemli güç olmuştur”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen Hukuk devleti ilkesi doğrultusunda yargının bağımsızlığını ve tarafsızlığında yarığı mensuplarına büyük görevler düştüğünü belirterek, Hainlerle mücadelede Adalet Teşkilatının önemli bir güç olduğunu kaydetti.
Türkmen Yeni Adli Yıl açılışı nedeniyle yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi; "15 Temmuz darbe girişimiyle başlayan süreçte, adalet teşkilatımız büyük bir sınav vermiş; çalışmaları hukuka uygun şekilde yürüten Adalet teşkilatımız ve Yargı mensuplarımız hainlerle mücadelede önemli güç olmuştur.
Adalet sistemimizin kusursuz işleyişi, hukukun eksiksiz tecellisi ve adalete güvenin güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen reformlar, Devletimizin ülkemizi daha parlak ve aydınlık yarınlara taşıma yolundaki çalışmalarımızda önemli yer tutmaktadır.
Adalet altyapısını ve mevzuatını geliştirme yönünde attığımız adımlar, yargı mensuplarımızın ‘hukuk devleti’ ilkesi doğrultusunda çalışmalarını daha kolay bir şekilde yürütmelerini sağlamayı amaçlamaktadır. 
Adli Yıl açılışı vesilesiyle, adaletin tesisi için ülkemizin her köşesinde fedakârca görev yapan hâkim, savcı ve avukatlarımız ile tüm yargı çalışanlarına görevlerinde başarılar diliyorum. Görevi başında şehit olan yargı mensuplarımızı rahmetle yâd ediyor, adalet sistemimiz için görev yapan herkese selam ve saygılarımı sunuyorum."

Gündem

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2019, 18:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER