ADD'NİN TABLET BİLGİSAYAR KAMPANYASI TAMAMLANDI

ADD'NİN TABLET BİLGİSAYAR KAMPANYASI TAMAMLANDI

ADD Zonguldak şubesi tarafından burslu üniversite öğrencilerine ve ihtiyaç sahibi orta öğretim öğrencilerine yönelik düzenlenen tablet bilgisayar kampanyası tamamlandı.

Zonguldak Atatürkçü Düşünce Derneği yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası kapsamında, daha önce 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Haftasında başlattığımız Başöğretmen Atatürk Lisesi öğrencilerine yönelik  “eğitime destek” kapsamlı tablet bağış kampanyamızı, bu defa üniversite öğrencisi burslu gençlerimiz ve maddi yetersizlik içinde olan, başarılı orta öğretim çağı çocuklarımıza tablet ve bilgisayarı temin ve teslim ederek tamamlamış bulunmaktayız” denildi. 10 Kasım Salı günü tüm Zonguldak halkını Atatürk’ü anmaya davet edilen açıklamada açıklamada şöyle denildi:

10 KASIM SALI GÜNÜ, SAAT DOKUZU BEŞ GEÇE ATATÜRK ANITI ÖNÜNDE OLALIM

“10 Kasım Türk Milleti için hüzün günüdür. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bedensel varlığının aramızdan ayrıldığı gündür. Ulusal yasımızdır. Seksen iki yıl önce O’nun ebediyete intikali ile başlayan ve hiç bitmeyen bir özlemdir. Ama şu bir gerçek ki, O büyük önder, büyük kahraman seksen iki yıl sonra bugün de aynı sevgi ve saygıyla bu ulusun yüreğinde yaşatılmaktadır. Atatürk ölümsüzlüğün adıdır. Türk Milleti büyük önderini, bütün dünyanın da büyük hayranlığı ve saygısı ile hak ettiği ölümsüzlük mertebesine yerleştirmiştir. Ebediyen de öyle kalacaktır. Vatanını, milletini seven, bu topraklarda bağımsızca, özgürce yaşayan her bir  yurttaş Atatürk’e borçludur. Hindistan’ın bağımsızlık ve ruhani lideri Mahatma Gandi, “Atatürk İngilizleri yenene kadar Tanrı’nın İngiliz olduğunu düşünüyordum..”diyerek diğer dünya milletlerine de nasıl bir ışık ve umut olduğunu bu cümlesi ile ifade etmiştir. Ama, özellikle son yıllarda ne yazık ki bazı güçlerden cesaret alan bir güruhun bu ülkenin bağımsızlık, birleştiricilik çağdaşlık çimentosunu oluşturan Atatük’e O’na olan sevgiye, ve O’nun mirasına karşı rezilce saldırılarına tanık olmaktayız. Ve ne yazık ki, bu zihniyete karşı yasal olarak getirilmiş  yaptırımlara rağmen ses çıkartılmamakta.Göz yumulmakta. Şunu çok iyi bilsinler; bu yöntemle Atatürkçülük ve Laik Çağdaş Cumhuriyet’in yıpratılması, çökertilmesi çabaları sadece boş bir hayal olarak kalacaktır. Bu ülkenin tamamına yakın halkı yüreğindeki Atatürk sevgisi ile buna izin vermeyecektir. Bu ülkenin en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarından olan, memleketin her bir köşesinde binlerce üye ve gönüllüsü ile Atatürkçü Düşünce Derneği Örgütü Atatürkçülüğe, Atatürk devrimlerine, ilkelerine, Cumhuriyete sahip çıkacaktır. Zonguldak Atatürkçü Düşünce Derneği olarak 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası kapsamında, daha önce 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Haftasında başlattığımız Başöğretmen Atatürk Lisesi öğrencilerine yönelik  “eğitime destek” kapsamlı tablet bağış kampanyamızı, bu defa üniversite öğrencisi burslu gençlerimiz ve maddi yetersizlik içinde olan, başarılı orta öğretim çağı çocuklarımıza tablet ve bilgisayarı temin ve teslim ederek tamamlamış bulunmaktayız.^Umudumuz,”Fikri hür vicdanı hür “ nesillerin Büyük Önderimiz Başöğretmen Atatürk’ün onlara emaneti bu güzel yurdu, çağdaş, laik, bağımsız Cumhuriyet İlkeleri çizgisinde yükseltmesidir. Bu ülkenin aydınlık yüzlü gençlerinin Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e verdiği söz, geleceğin teminatı olacaktır: “Ey Büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim. Varlığım Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türküm diyene..” Saygıdeğer Zonguldak Halkı; 10 Kasım Salı günü, saat dokuzu beş geçe karanfillerimizle, kasımpatılarımızla Atatürk Anıtı önünde olalım. Ata’mızın manevi huzurunda O’na olan saygımızı sunmak üzere tüm Atatürk sevdalıları buluşalım”

 

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2020, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER