ADD'ye Yeni Yönetim...

ADD'ye Yeni Yönetim...

ADD'ye Yeni Yönetim...

Atatürkçü Düşünce Derneği Kdz. Ereğli Şubesi Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kongrede yönetim, denetim ve disiplin kurullarına üye seçimi yapıldı, üst kurul delegeleri belirlendi. Atatürkçü Düşünce Derneği Kdz.Ereğli Şube Olağan Genel Kurulu 17 Aralık 2017 Pazar günü Mühendisler Derneğinde toplandı.

Divan kurulu başkanlığına Emin Semih Özkök’ün, divan üyeliğine Özlem Kölemenoğlu ve Yaşar Torlakoğlu’nun seçildiği kongrede, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Ardından yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu raporu okunarak oy birliği ile ibra edildi, akabinde 2018-2019 tahmini bütçe okunarak onaylandı.

Genel Kurulda Yönetim Kuruluna ; Yaşare Aydın, Yeliz Özakın Armağan, Faide Aydın, Resmiye Arslan, Hüseyin Haşim Altay, Osman Nadir İnce ve Yusuf Arslan seçildi.

Denetim Kurulu ise Uğur Likoğlu, Ercan Kapucu ve Remzi Darıcı’dan oluştu. Disiplin Kuruluna ise Hayrettin Çıdık, Öznur Özkök ve Hakime Tuncer seçildi.

Genel Merkez Üst Kurul Delegeleri olarak ise Akın Çamcı, E. Semih Özkök ve Önder Öner seçildi.

Yönetim kurulu görev dağılımı önümüzdeki günlerde yapılacağı kaydedildi.

Dernekten yapılan açıklamada genç ve bayanların ilgi gösterdiği seçimlerin bölge, Türkiye ve derneğe hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2017, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER