Adnan Akgün ne yapmaya çalışıyor?

Adnan Akgün Eren Enerji üzerinden şov yapıyor

Adnan Akgün ne yapmaya çalışıyor?

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, beldede faaliyet gösteren Eren Enerji Termik Santrali ZETES 2 ve ZETES 3 bağlantı yolunu kendi hırs ve çıkarları adına kapattığı ve belde halkı tarafından tepkiye neden olduğu belirtiliyor.


Kamyon yolunu priket örüp iş araçlarıyla kapatan Adnan Akgün'ün, belediye meclis üyesini işten çıkartmasından dolayı yaptığı iddia ediliyor.
Beldeye hiçbir yatırım yapmamasının yanında vatandaşları dinlemediği iddia edilerek eleştirilen çevreci Belediye Başkanı Adnan Akgün’ün bu tutumu eleştirilere neden oluyor.
Seçimlere 6 ay gibi bir zaman kala kendini göstermek adına bu tutum ve davranışlarda bulunduğu söylenen Adnan Akgün, santralle işçi sokmak için uğraşıp öte yandan da santralin yolunu kapatarak ne yapmaya çalışıyor? Gündüz işçi yerleştirmeye çalışan akşam olunca üretime engel koymak isteyen Adnan Akgün'e halkın ve çalışanların tepkisi artarken, şov mu yapıyor merak ediliyor!
Sadece santrallere teki gösterirken çevreye duyarlı olan Adnan Akgün’ün doğa harikası olan Göçükaltı mevkii ve Ömerağzı’nın içler acısı halinden haberi yok mu?
Belde halkı ve termik santralinde çalışan işçiler, Adnan Akgün’ün bu gereksiz davranışından vazgeçmesini bekleyerek tepkilerini ortaya koydular.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2018, 18:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER