Adsız Alkolikler Zonguldak'ta Toplanıyor

Adsız Alkolikler Zonguldak'ta Toplanıyor

Adsız Alkolikler Zonguldak'ta Toplanıyor
Alkol Sorunsa Çare var sloganı ile bir araya gelen Zonguldak ve çevresinde yaşayan Adsız Alkolikler, 17-18 Kasım 2017 tarihlerinde Zonguldakda Bölge Toplantısına ev sahipliği yapacaklar. Türkiyenin çeşitleri bölgelerinden de gelecek olan Adsız Alkolikler, Zonguldak Dedeman Otelde yapılacak toplantıya, alkolle sorunu olan alkol bağımlısı kişi ve ailelerini de beklediklerini açıkladılar.
 
Ortak sorunlarının çözümünde birbirlerine yardımcı olmak üzere deneyimlerini, güçlerini ve umutlarını birleştirdiklerini anlatan Adsız Alkolikler, Bizim kuruluşumuz, başka alkoliklerin sorunlarından kurtulmalarına yardımcı olmak için bir araya gelmiş, kadın ve erkekten oluşan bir kardeşlik kuruluşudur. Üyelik için tek şart içkiyi bırakma isteğidir. Üyelik için herhangi bir aidat ve ücret yoktur. Bizler masraflarımızı kendi katkılarımızla sağlayan, dışarıdan destek istemeyen bir kuruluşuz. Adsız Alkoliklerin herhangi bir mezhebe, din grubu, politika, örgüt ya da kurumlarla bir bağı yoktur. Herhangi bir tartışmaya girmek istemez. Herhangi bir gayeyi ne destekler, nede sahiplenir. Amacımız, ayık kalmak ve başka alkoliklerin ayık kalmasına yardımcı olmaktır.
 
17-18 tarihleri arasında Zonguldak DEDEMAN Otel de yapılacak toplantıya alkolle sorunu olana kişi ve aileleri bekliyoruz dediler.katılmak isteyenler veya bilgi almak isteyenler 0530 7896159 veya 0531 6723705 telefon numaralarını arıyabilirler.dediler. 
Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2017, 23:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER