AK PARTİ 26 NİSAN'DA KAMPA GİDİYOR!..

AK PARTİ 26 NİSAN'DA KAMPA GİDİYOR!..

AK PARTİ 26 NİSAN'DA KAMPA GİDİYOR!..

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında  AK Parti’nin 26 Nisan’da Kızılcahamam’da kampa gideceğini söyledi.

26 -28 Nisan tarihlerinde Ankara’nın Kızılcahamam da yapacağı kampın çok verimli geçeceğini ümit ettiği söyleyen Tosun, “Belediye Başkanlarımız tüm Bakanlarla görüşme sağlayacak.” dedi.

AK Parti’nin 26 Nisan’da Kızılcahamam’da kampa gideceğini belirten Tosun sözlerine şöyle devam eti; “26 Nisan Cuma günü başlayacak olan ve 28 Nisan Pazar günü bitecek olan bir kampımız var Ankara Kızılcahamam’da. Bu kampa İl Başkanları, Belediye Başkanları, tüm il, ilçe ve belde belediye başkanlarımız katılacak. Ayrıca il Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanlarımız katılacak ile İl Genel Meclisi Başkanımız da katılacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın açılış konuşmasını yapacağı önemli bir toplantı olacak. Burada bazı istişareler yapılacak. Enerji Bakanımızın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcısı bir sunum yapacak. Seçimleri masaya yatıracağız. Seçimlerin bir değerlendirmesi yapacağız. Ben bu kampın toplantının çok verimli olacağını düşünüyorum. Zonguldak’ın bu kaptan mutlu bir şekilde döneceğine inanıyorum” dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2019, 18:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER