AK PARTİ 7. OLAĞAN İL KONGRESİ BAŞLADI

AK PARTİ 7. OLAĞAN İL KONGRESİ BAŞLADI

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresi  Site Kapalı Spor Salonu’nda pandemi kurallarına göre hazırlanan yerleşim düzenine göre gerçekleştiriliyor. 

Halen görevini sürdüren İl Başkanı Zeki Tosun’un tek aday olarak girdiği kongrede, yeni yönetim kurulu ve kongre delegeleri de belirlenecek. 

Kongrede partinin Zonguldak Milletvekilleri, eski il ve ilçe başkanları, çevre illerden parti yöneticileri yanında Ereğli’den kongre için giden parti yöneticileri, delegeler ve partililer de salonda yerlerini aldı. 

Kongre öncesinde partiyi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı anlatan şarkılar ve marşlar seslendirildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı ve önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da tezahüratlar arasında salonda yerlerini aldı. 

 Metin Çelik'in başkanlığında oluşturulan divan başkanlığı teşkili ile kongrenin açılışı gerçekleştirildi. Divan Başkanı Çelik, bir selamlama konuşması yaparak, "İl kongremizle birlikte Zonguldak'taki kongre sürecimizi inşallah tamamlamış olacağız, bu süreçte destek olan tüm partili kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.

Divan Başkanının çağrısıyla Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitler anısına saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı ve Kongrede başkan adayı olan Zeki Tosun, selamlama konuşmasında bu salonda bulunan AK Parti teşkilatlarını yürekten selamladığını, bu teşkilatın tüm övgüleri hak ettiğini söyleyerek; "Bizim mesuliyetimiz ulaşılmadık tek seçmen, kapısı çalınmadık tek mesken bırakmadan gayret göstermektendir. 2023 yılındaki seçimlerde de başarılı olacağımıza inanıyorum. İl başkanlığı döneminde yaptığımız seçimlerde başarılı sonuçlar aldık. Bunda en büyük payı teşkilat mensuplarımız almıştır. Biz sadece kadromuzu 2023'e taşıyacak yönetimi belirlemiyoruz, aynı zamanda dava arkadaşlığımızı da perçinliyoruz.

Zonguldak Belediyesi AK Parti'ye geçtikten sonra hızlı bir değişim ve dönüşüm çabası başlatıldı. Zonguldak merkez ve çevresini kısa sürede değiştireceğiz. Başlayan projelerin bulunduğu, yeni projelerin bulunduğu, vatandaşımızın hak ettiği hizmeti alacağı, milletvekillerimizin, belediye başkanımızın, teşkilatlarımızın çalışmalarıyla aşikardır.  

Daha yapacak çok işimiz var. Geçmiş belediyecilik anlayışı için unutulacak günler, yaşanacak güzel günler var. Bunları sizlerle beraber başaracağız. Zonguldak'ımız, önümüzdeki süreçte yeni ufuklara yelken açmaktadır." dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2021, 14:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER