AK Parti basınla buluştu

AK Parti basınla buluştu

AK Parti basınla buluştu

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Belediye Meclis Üyesi adayları, İl Genel Meclisi üyesi adayları ve teşkilat mensupları katıldı.

SELİM ALAN: ‘PROJE YAPMAK ÖNEMLİ DEĞİL PROJEYİ HAYATA GEÇİRMEK ÖNEMLİ’
Kahvaltıda konuşan Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan,''Biz sizlerle cok uzun zamandır beraberiz aslında kızılay sayesinde. Biz 31 Mart'ta yeniden bir tarih yazmak isityoruz. En çok köy sıfatını silmek istiyoruz. 5 projeyi bir an önce hayata geçeirerek daha önce açıkladığımız yardımcı 10 projeyi de . Bunun yanında su altyapı vs. Bunların hepsini 5 yıl içinde bitirmek zorundayız bunun sözünü veriyoruz . Biz en az 3 dönem istiyoruz. 5 sene sonra vatandaşın karşısına çıkıp tekrar oy isteyebilelim. Ben şunu çok iyi biliyorum bana göre köprüden önce son çıkış 31 mart. Çok geri kaldık her anlamda , ekonomik, kaliteli yaşam, deniz kenarımda olmamıza rağmen halka açık denizin keyfini çıkarabileceğimiz bir mekan olmadığı için, çamurdan çukurdan yer olmadığı için. Emeğin başkentine hizmet etmek bizim boynumuzun borcu. On yıl herkes kaybetti. Biz görev sürecimiz boyunca herkesin yüzünü güldüreceğiz. Hizmeti unuttuğumuz için görmediğimiz için bilemiyoruz. Keşke daha önce AK Partiyi seçseydik dedirttireceğiz. Görüyorsunuz tüm teşkilatlar sahada biz sözü verdik ve sözü tutmak için İl başkandan vekile kadar gece gündüz hizmet gösteriyoruz. Genç dinamik bir ekip istiyoruz Zonguldak. Daha da kenetlendik vatandaşında destegiyle. Zonguldak'ı tekrardan marka şehir haline getireceğiz. Biz bu projelerimizin hepsini vatandaşın istedikleri doğrultusunda yaptık. Oturduk dinledik ve nasıl hizmet istiyorsunuz diye sorduk ve bu 5 projeyi yaptık. Daha fazla da yapabilirdik ama biz ilk önce bunları bir yapalım. Sonra diğerlerini zaten yapacağız. Çöpten, sokak lambasına kadar değiştireceğiz. Belediyenin yapması gerekeni Valilik ve Özel İdare yapıyor. Biz inşallah bunu belediye olarak yapacağız. Proje yapmak önemli değil projeyi hayata geçirmek önemli. Biz ayaklarımızı yere sağlam basarak, vatandaşın gönlüne göre  5 senede a dan z ye her yer değiştireceğiz. Hafta sonları başka yere biz kaçmayacağız bize kaçacaklar.”
 

HAMDİ UÇAR: ‘ZONGULDAK’IN ŞAHA KALKMASINI İSTİYORUZ’
AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar: ''Özcan Ulupınar'ın söylediklerinin hepsinin altına imzamı atıyorum. Teşkilatımızla sahadayız meydandayız. Uzun yıllardır siyasetin içindeyiz. 2014 seçimi sonrası vatandaşların hepsi keşke ifadesini kullandılar. Buna bağlı olarakta 10 yıllık dönem içerisinde de CHP zihniyeti bir çivi bile çakmadı. İfade ettikleri gibi tabeladan ileri gitmeyen bir süreç yaşadık. Biz sadece birilerinin bu koltuğa oturmasından öte hizmet için projelerin gerçekleşmesi için bu yola çıktık. Şimdiye kadar vatandaşımız bizi mahcup etmedi. İnşallah bu seçimlerde de etmeyecek. Kaybedilen 10 yıl var. Kaybedecek 5-10 yılımız daha yok. Göç edenler sosyal ve yaşanabilir bir kent olamadığı için göç var. Şehrimiz her alanda güçlenmesi için iddalı bir adayı tercih ettiğimizi düşünüyorum. Muhalefet partisinin bir kaç açıklamasını duydum. Sanayi sitesinin adı değişecek korna basılmayacak gibi. Biz bunu geçmişte yaşadık. 31 Mart seçimlerinin sözün bittiği yer olduğunu düşünüyorum. Buraya gelen misafirlerin hepsi böyle şehir olur mu ifadesini kullanıyor. Biz teşkilatımızla birlikte Zonguldak'ın şaha kalkması için bu hizmetlerin ivedi bir şekilde gece gündüz çalışacağını söylüyorum. Projelerin sonuna kadar arkasındayız” dedi.

MUSTAFA ÇAĞLAYAN: ‘BELEDİYENİN YAPMASI GEREKENLER YAPILACAK’
Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan :'' Bir belediye yoktu, özel idare yapmıştı bütün görevleri. Olmayan bir belediyenin proje yapmasını bekleyemeyiz. Eğer Ömer Selim Alan olursa belediyenin yapması gereken görevi belediye yapacaktır. Sanayi sitesinde bir evrağa imza atmış Şenol Şanal, sayenizde bizim vatandaşımızın en iyi bildiği yol sanayi yoludur. Ne yapmaya çalıştıklarını anlayamıyoruz '' dedi. 
ZEKİ TOSUN: ‘HERKES KENDİ İSTEİĞİ İLE GELDİ’
Kahvaltıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun miting eleştirilerine yanıt verdi. Tosun : ''Bartın‘da miting olacak diye Bartın'dan kimse buraya gelmez ama başka şehirlerden gelen polisler vardı tabi. İnanın herkes kendi isteğiyle geldi. Soğuk olmasına rağmen büyük bir kalabalık vardı. Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşıladılar. Cumhurbaşkanımızın Zonguldak için söylediği şeyler güzel şeylerdi. En önemlisi bütün adaylarımın projelerinin arkasında olacağını söylemesiydi dedi. 
Zeki Tosun sözlerine devamında şunları ifade etti: “Bildiğiniz gibi Ömer Selim Alan Zonguldak'a aday olarak gösterilmiş olduğu günden bugüne sahalarda çalışıyoruz. Uzun bir süreçti diğer adaylarda belli olduktan sonra her geçen gün seçim çalışmalarımız arttı. Şurada 25 günümüz kaldı bu hafta Cumhurbaşkanımızı ağırladık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kalan sürede daha fazla çalışmalıyız. 31 Mart akşamı Ak belediyeciliği kazandıracağız hepimiz kenetlenmiş durumdayız. Hayırlısıyla başarıyla çıkacağımız zaman insanların yüzü gülücek. Bunun çabası içinde olacağız. Projelerimizi açıkladık. Ana hedef 25 günde çalışmalarımızı hızlandırmak. Biz güzel miting yaptık , Mitingle ilgili bazı arkadaşlar bir şeyler söylüyorlar Karabük'ten ordan burdan birilerini getirmedik. Polisler doğru evet geldiler. Orada ki insanların çogu kendi gönlüyle geldi. Cumhurbaşkanımızı çok güzel şekilde karşıladık. En önemli şey bütün adaylarımızın ve projelerimizi desteklemesiydi. Doğanlı su barajını biz yaptık. Dsi ile yaptık biz onu yapmaya çalıştık. Merkezi hükümetten gelen yatırımlar Zonguldaklı insanın yaranına olan şeyler. Hepsini görüyoruz. Adaylar açıklandığında seçimi kazandığın da tabela koyacağından bahsediyordu. Bence gerek yok. Herkes yolu buluyor. Biz bunu düzeltmeye geliyoruz. Vekillerime bu kahvaltıda  geldikleri için teşekkür ediyorum. Biz çalışıyoruz Zonguldak belediyesini kazanmak üzere planlarımızı yapıyoruz. Yaşarken mutlu olunan bir kent haline getirmek için uğraşıyoruz. Zonguldak Basınına da teşekkür ediyorum.'' Dedi
 

ÖZCAN ULUPINAR: ‘BELEDİYENİN KAPISINA KİLİT VURSAK HALK KENDİ KENDİNİ DAHA İYİ YÖNETİRDİ’
AK Parti 24 ve 26. Dönem Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar: ''Zonguldak'ta Belediyenin kapısına kilit vursak halk kendi kendini daha iyi yönetirdi. Göç sebepleri ise yaşam koşullarından kaynaklı. Yaşam standartları kötü. Diğer iller daha ilerde. Geçen seçimde çok az bir oyla kaybettik bundan dolayı halk pişman bu seçim bizim için bir şans, fırsat. Kardeşimiz risk aldı. Taşın altına elini koydu ateşten gömleğini giydi. Zonguldak'ta yoğun şekilde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Yaptırdığımız anketlere göre inşallah biz ipi göğüsleyeceğiz. Zonguldak'ı Ak belediyecilikle tanıştırmalıyız. Pırıl pırıl meclis üyeleri var hiç bir seçimin garantisi yok. Vatandaşlara ulaşmaya çalışıyoruz davet ettiler, geldim. Değerli arkadaşlar bu işin şakası yok 5 sene degil 10 seneyi bulur bu kaybediş. İşin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Seçildikten sonra Türkiye'nin en sorunlu belediyesinin arkasındayız inşallah. Bu seçim hayırlara vesile olsun '' dedi.
 

GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADILAR
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Eskei Milletvekili Özcan Ulupınar, İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, gazetecilerin, “Muharrem Akdemir iktidar beni yalnız bıraktı, projelerimi desteklemedi” sözlerini hatırlatması üzerine cevap verdiler.
“Siz İktirar Partisi olarak neden Zonguldak'ı desteklemedeniz” sorusunu yanıtlayan Ulupınar : ''Ben hep destek oldum hatta bakanlarla randevu alıp görüştürdük. Fakat bi kere klasörlerle geldi fotoğraf çektirdi ve gitti sonra bir daha da gelmedi. Ben eleştirdiğim zaman beni akşam arar üzülüyorum derdi. Ben buraya mitinge geldiğimizde yüzde 92 oy veren vartandaşlar tarafından Türkiye'nin en başarısız belediyesi Zonguldak belediyesidir. Biz belediyeyi kapatıp tekrar belediye kuramayacağız” dedi.
AK Parti Zonguldak İl başkanı zeki tosun ve Mustafa Çağlayan  belediyeye her türlü destek verildiğini ancak belediyeni üzerine düşen görevlerini yapmadığını ifade ettiler.
Milletvekili Uçar’da hükümet olarak belediyelerde ayrım yapmadan desteklediklerini ifade etti. (Gamze Taşdemir)

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2019, 20:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
mız mız
mız mız - 5 yıl Önce

ereğli oyları ile meclise giren güya erelliyi temsil ettiği sanılan hamdi ey aranıyor

SIRADAKİ HABER