Ak Parti bayramlaştı

AK Parti,  Alaborina’da Bayramlaştı

Ak Parti bayramlaştı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, “Bir zamanlar yaşamak için Cazibe merkezi olan Zonguldak artık geride kaldı. Diğer iller çok daha hızlı geliştiler ve yaşanabilirlilikleri çok daha fazla arttı. Artık biraz daha sorumluluk alma vakti geldi. Zonguldak'ı tekrar yaşanabilir, güzel, özlenen ve gelişmiş bir şehir yapmak için sorumluluk almalıyız ve yerel seçimleri kazanmalıyız” dedi. AK Parti Zonguldak il Başkanlığı Alaborina Restaurant'ta bayramlaşma programı gerçekleştirdi. Kurban Bayramı’nın birinci günüde AK Parti Zonguldak teşkilatları birlikte bayramlaşma programı düzenlediler. Programa, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri; Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, eski Zonguldak Milletvekilleri; Faruk Çaturoğlu ve Fazlı Erdoğan, İl Başkanı Zeki Tosun, merkez ve tüm ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, kadın ve gençlik k oları başkan ve yöneticileri ile çok sayıda partili topluğu katıldı. Alaborina Restaurant’ta düzenlenen bayramlaşmaya Milletvekilleri ve il başkanı bayramlaşmaya gelen partililerle selamlaştılar, masaları tek tek dolaşarak partililerle bayramlaştılar.

ZEKİ TOSUN: Programın açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Zeki Tosun, " Her bayram bir gönül alma, bir kucaklaşma bir yakınlaşma ve barışma vesilesidir. Bayram demek yardımlaşmak paylaşmak demektir. Ülkemizde ekonomik saldırının yapıldığı bu günlerde Kurban Bayramı'nın yeni bir umut olması, yeni bir hedef birlikteliği yaratması beklentimizdir. Ülkemizin geleceğine şerh koymaya çalışan yerli ve yabancı odaklara bir bayram ruhuyla şerh koymak lazımdır. Acılarımızdan memnun olanlara, kayıtlarımızda Sevinç Duyanlara aradıkları ortamı vermemek ve Bayram coşkusu ile onların karşısında durmak gerekmektedir. Kurban Bayramı'nda unutulan yalnızlığa terk edilen insanlara yoksullara samimiyetle dokunmalıyız. bayram vesilesiyle yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı sevindirmeyi de ihmal etmemeliyiz. Teröre kurban verdiğimiz şehitlerimizi ve bunların ailelerini de her fırsatta hatırlamalıyız. Bayramların ailelerde, annelerde yeni acılar açmaması gerekmektedir. Bu vesileyle bayramda da trafik kurallarına uyulmasının yeni acıların yaşanmaması için önemli olduğunu hatırlatmak isterim. Hepinizin kurban bayramını kutlarım iyi bayramlar dilerim." dedi.

 Zeki Tosun’dan sonra eski Zonguldak Milletvekilleri Fazlı Erdoğan ve Faruk Çaturoğlu konuşma yaptılar gündemi değerlendirdiler.

POLAT TÜRKMEN: Son olarak AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ise yaptığı konuşmada, “Bugün buradaysak sizin tanklara toplara karşı çıplak ellerinizde yaptığınız mücadele sonucunda buradayız. Bizi yıkmaya çok çalıştılar binlerce yıldır çalışıyorlar. 1500 yıl önce o yokluklar içinde bizi parçalamayı başaramayanlar bugün geldiğimiz bu süreçte bu kadar gelişmiş bir toplum olduğumuzda bunu asla başaramayacaklardır. 15 Temmuzla bunu iç hainlerle yapmaya çalıştılar, şimdi ekonomi ile yapmaya çalışıyorlar. Ama Cumhurbaşkanımızın dediği gibi topu birlikte gelsin hiç fark etmiyor. Biz bir arada olduğumuz sürece de bizi yıkmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir." dedi. Türkmen Ayrıca yerel seçimlerin yaklaştığını ve bunun gelecek için çok önemli olduğunu belirterek "Çocuklarımızı başka yerde üniversite okumaya yolluyoruz ve geri gelmelerini istediğimizde 'Hayır biz Zonguldak'a geri dönmek istemiyoruz' diyorlar. Bu şehir herkesin yaşamak isteyeceği cennet gibi bir şehir aslında. Bir zamanlar göç eden Zonguldak şimdi genç insanlarını, okumuş insanlarını kaybediyor. Hepimiz burada yaşıyoruz ve buradaki sıkıntıyı hep birlikte çekiyoruz. Bir zamanlar yaşamak için Cazibe merkezi olan Zonguldak artık geride kaldı. Diğer iller çok daha hızlı geliştiler ve yaşanabilirlilikleri çok daha fazla arttı. Artık biraz daha sorumluluk alma vakti geldi. Zonguldak'ı tekrar yaşanabilir, güzel, özlenen ve gelişmiş bir şehir yapmak için sorumluluk almalıyız ve yerel seçimleri kazanmalıyız. Buradan bu sorumluluk ve İnançla bütün partilerimin, bütün yurttaşlarımızın, bütün ülkemizin ve İslam aleminin bayramını kutluyorum ve hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

AHMET ÇOLAKOĞLU; AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ise konuşmasında bayramların içinin boşaltılmaya çalışıldığını fakat son dönemde bu konuda atılan adımlarla tekrar dini değerlerin önemini yeniden kazandığını ifade etti. Çolakoğlu konuşmasını devamında, "Ramazan Bayramı'nın bayramlaşmasında 24 Haziran seçimlerinin AK Parti için ve ülkemiz için yeniden bir bayram olacağını söylemiştim. Bugün de söylüyorum ki önümüzdeki yerel seçimler hem ülkemiz hem de partimiz için yeniden bir demokrasi Bayramı olacak. Tüm partilerimizin, tüm şehrimizin, tüm yurttaşlarımızın ve İslam aleminin kurban bayramını kutluyorum." dedi.

HAMDİ UÇAR: AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ise konuşmasında Kurban Bayramı'nın önemine vurgu yaparken salonda eski yöneticilerin ve milletvekillerinin olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Uçar ayrıca, " ikimizin büyümesini istemeyen bazı Güçler saldırıya başladı. Tabii bu dönemde partimize oy veren veya vermeyen ama ülkesini seven tüm vatandaşlarımız gerek sosyal medya aracılığıyla, hem de yazılı ve görsel basında tepkilerini gösterdiler. Bu dem bu ülke insanın toprağına bayrağına Vatanına ne kadar bağlı olduğunu gösteren bir süreç oldu. Ben tüm Vatandaşlarımızın, tüm İslam aleminin kurban bayramını kutluyorum esenlikler diliyorum." dedi.

Konuşmanın ardından il yöneticileri milletvekilleri ve Parti yöneticileri vatandaşlarla bayramlaştı.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2018, 00:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER