Ak Parti çıkarma yaptı!

Ak Parti çıkarma yaptı!

Ak Parti çıkarma yaptı!

Ak Parti yeni yönetiminin belirleneceği 5. Olağan Büyük Kongresi’ne Zonguldak’tan büyük katılım sağlandı. Ak Parti Zonguldak il ve ilçe teşkilatları tarafından dün gece 54 otobüs ile Ankara’ya hareket eden partililer sabah saatlerinde kongrenin düzenleneceği Ankara Spor Salonu’na hareket etti.  İki bin kişiyi aşkın kafile sabah saatlerinde spor salonuna giriş yaparak, kendileri için ayrılan yere oturdular.

Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın yanı sıra parti teşkilatları, tüm ilçe ve belde teşkilatlarının yanı sıra şehir genelinden gelen binlerce kişi ile katılım sağlayan vatandaşlar, Zonguldak yazılı parti logolu tişörtleri ile kongreye damgasını vurdu.

Erdoğan; Bugüne kadar çökertemediler. Bundan sonra da çökertemeyecekler

Bu şarkının sonu yok!

AK Parti’de yönetimin belirleneceği 6. Olağan Kongre, Ankara’da Spor Salonunda başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk olarak salonun dışında bulunan ve Türkiye’nin birçok kentinden gelen partililere hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 17 yaşında, genç, dinamik ve geleceğe çok daha iyi hazırlanan bir parti olarak bugün Türkiye’ye ve dünyaya en büyük mesajları verdiklerini ifade etti. Erdoğan, “Bizler tek milletiz, tek bayrağız, tek vatanız, tek devletiz. Bizi bölmek parçalamak isteyenlere en güzel cevabı hem sandıklarda veriyoruz hem meydanlarda veriyoruz. Bugün yenilenerek, yeni sistemle ilk defa kongremizi yaparak inşallah dünyaya farklı bir mesaj vereceğiz. Şu anda karşımda on binleri görüyorum” diye seslendi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2018, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER