AK Parti'den CHP seçim bürosu ziyareti

AK Parti'den CHP seçim bürosu ziyareti

AK Parti'den CHP seçim bürosu ziyareti

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman CHP Seçim Koordinasyon Merkezi'ne ziyarette bulundu. 

Ziyareti değerlendiren CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal; “Bugün kendileri ile caddede karşılaştık. Kendilerini bir çay içmek üzere seçim koordinasyon merkezine davet ettik. Nezaketlerinden dolayı Sayın il başkanına ve belediye başkan adayına teşekkür ediyorum. Gerilmeden hiç kimseyi kırmadan bir seçim dönemini hayırlısıyla bitireceğiz” dedi.

Ardından konuşan Zeki Tosun da, “CHP Seçim koordinasyon merkezi önünde sayın belediye başkan adayımız bu şehirde beraber yaşayıp beraber büyüdüğümüz bir dostumuz arkadaşımız bizi nazikçe buraya davet etti. Bu nazik davetinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Buradaki güzellik herkese örnek olsun. İki adayımız da buradadır. Birbirlerine başarılar diliyorlar. İnşallah bu 25 günde, daha güzel bir şekilde geçecektir. Bu şehri yürütmeye talip olan arkadaşımız kimse seçilirse bu göreve talip olacaktır. Zonguldak hemşerilerimizin burada yüzünün güleceği şeyler için ellerinden geleni yapacaklardır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2019, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER