Ak Parti iktidara kendi gelmiş gibi hareket ediyor!

Ak Parti iktidara kendi gelmiş gibi hareket ediyor!

Ak Parti iktidara kendi gelmiş gibi hareket ediyor!

24 Haziran seçimlerinden sonra Ak Parti’nin kendine başına iktidara gelmiş gibi hareket ettiğini ve MHP kadrolarının dışlandığını belirten MHP’li Kıransoy, “sınırları belli olmayan bir ittifak Zonguldak’ta çok olası görünmüyor. Çünkü sınırları belli olan bir ittifakta geldiğimiz nokta bellidir. Cumhur ittifakı yapılmış. Seçimde bir netice alınmış. Yani ittifakın şartları Zonguldak’ta oluşmuş değil. İttifakın bir parçası MHP’dir. Ve Cumhur ittifakı iktidardır. Dışlanma değil ama Ak Parti sanki iktidara kendi başına gelmiş gibi hareket etmektedir. Kadroları kendi atamaktadır. MHP ile hiçbir şekilde istişare yapmamaktadır. Bu ittifakın sınırları belli olmazsa Zonguldak’ta gelinecek nokta budur. En azından bu kadrolarla. Ben ilçe başkanı olarak hiçbir temasın olduğunu bilmiyorum. Varsa da en azından bize bir şey yansımamıştır. Bu süreçte Milli Eğitimde atamalar yaşanmıştır. MHP kadroları yok sayılmıştır. İş Kur alımlarında MHP yine yok sayılmıştır” ifadelerini kullandı.

“İSİMLER VAR”
Yerel seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulunan Başkan Kıransoy, “Partimize belediye başkan aday adaylığı ile ilgili kulağımıza gelen söylentiler var. Somut isimlerde var ama bu isimleri zikretmek doğru olmaz. Seçime daha 8 ay var. Zaman içerisinde bunları kamuoyuyla paylaşacağız. Hamdi Ayan MHP’de sivrilmiş, belli bir noktaya gelmiş siyasi bir figürdür. Bundan sonraki her seçimde kendisinin isminin geçmesi normaldir. Eğer adaylık niyeti varsa bi arkadaşlarımızla oturur, değerlendiririz. Bizim hedefimiz ve amacımız alabileceğimiz en yüksek oyu almaktır” dedi.
“AK PARTİ KENDİ BAŞINA İKTİDARA GELMİŞ GİBİ”
Ak Parti’nin kendi başına iktidara gelmiş gibi davrandığı yönünde sitem eden Başkan Kıransoy, “Bu ittifak meselesi üst düzeyde görüşülecek bir meseledir. Yalnız ben merkezde CHP ağırlıklı bir seçmen algısına katılmıyorum. Seçimlerde sandıklar boş. Vatandaş gidip tercih yapıyor. Bir önceki seçimdeki oylar sandıkta değil. Halkın teveccühünü kazanan oy alır. MHP belediyeye taliptir. Benim açımdan, şahsi yani Niyazi Kıransoy olarak meseleye baktığımızda MHP belediyeyi kazanmayacaksa kim kazanırsa kazansın. Biz kazanmaya talibiz. Birilerini iktidara taşımaya veya birilerinin MHP’yi iktidara taşımasına bekleyecek durumda değiliz. Genel başkanımız ittifak ile ilgili bir çalışma yaparsa bu bizim için emirdir. İttifakın gereğini yaparız. Cumhur İttifakında olduğu gibi. Eğer il başkanları bu noktada özgür bırakılırsa 8 ilçe başkanı ile birlikte istişareler yapılarak sonuca göre hareket edilir. Ama bu konuda il veya ilçe başkanlarına bırakılacağını düşünmüyorum. İttifaksa üst düzey bir mutabakata varılır. Ayrıca sınırları belli olmayan bir ittifak Zonguldak’ta çok olası görünmüyor. Çünkü sınırları belli olan bir ittifakta geldiğimiz nokta bellidir. Cumhur ittifakı yapılmış. Seçimde bir netice alınmış. Yani ittifakın şartları Zonguldak’ta oluşmuş değil. İttifakın bir parçası MHP’dir. Ve Cumhur ittifakı iktidardır. Dışlanma değil ama Ak Parti sanki iktidara kendi başına gelmiş gibi hareket etmektedir. Kadroları kendi atamaktadır. MHP ile hiçbir şekilde istişare yapmamaktadır. Bu ittifakın sınırları belli olmazsa Zonguldak’ta gelinecek nokta budur. En azından bu kadrolarla. Ben ilçe başkanı olarak hiçbir temasın olduğunu bilmiyorum. Varsa da en azından bize bir şey yansımamıştır. Bu süreçte Milli Eğitimde atamalar yaşanmıştır. MHP kadroları yok sayılmıştır. İş Kur alımlarında MHP yine yok sayılmıştır” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Şahin ören
Şahin ören - 6 yıl Önce

Ağzına sağlık başkanım. Artık susma zamanı değil. Bu iş kurbağa ve Akrep meselesine döndü. Nasılsa karşıya geçtiler. Ama insan insana her zaman muhtaç olur. Bu kandırıkçı akp bu işi çocuk oyuncağı sanıyor. Sabır en güzel cevaptır. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.

Kenan sönmez
Kenan sönmez - 6 yıl Önce

Başkanıma katılıyorum dedikleri harfiyen doğrudur

Hamdi Yılmaz
Hamdi Yılmaz - 6 yıl Önce

Bu cesur çıkışınızı kutluyorum.

SIRADAKİ HABER