AK PARTİ İL BAŞKANI ZEKİ TOSUN 2020 YILINI DEĞERLENDİRDİ

AK PARTİ İL BAŞKANI ZEKİ TOSUN 2020 YILINI DEĞERLENDİRDİ

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, 2021'e sayılı günler kala , 2020 yılını değerlendirdi.

Yatırımların büyük bir hızla devam ettiğini belirten İl Başkanı Zeki Tosun, önemli açıklamalarda bulundu.

Mithatpaşa tüneli, fakülte yolu, hastane inşaatı ve kozlu kavşak çalışmaları hakkında bilgi veren İl Başkanı Zeki Tosun, 2021 yılına projelerin büyük bir kısmını tamamlanacağını ve Zonguldak'ı güzel günler beklediğini belirterek şunları söyledi:

"2020 serisini bitirip 2021 yılında giriyoruz. 2020 yılında en çok damgasını vuran; Mart ayından beri pandemi süresi bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkili oldu.İnşallah 2021'de bu hastalıktan bütün dünya ve ülkemiz kurtulmuş olur. Bu süreçte çok vatandaşımızı kaybettik onlarıda rahmetle anıyoruz. Canla başla mücadele eden başta sağlık yıllarımıza ve sağlık bakanlığımız ve hükümetimiz de teşekkür ediyoruz. İlk günden beri vatandaşlarımızın bu süreci en az hasarla atlatılması noktasında büyük bir çalışma ve gayet içinde oldular. Onun için bu pandemi sürecini İnşallah 2021'de damgasını vurdu. 2021'de bundan Kurtuluş oluruz diyoruz."

Tabii 2020 yılında hem hükümetimizin hem de Zonguldak'ta partimizin belediyemizin yaptığı Güzel hizmetler var,devam eden projeler var. Bir kısmı sonuna yaklaştı. 2020 yılında yapılması gereken projeler noktasında pandemi şartlarına rağmen çalışmamız devam etti. 

Bildiğiniz gibi Zonguldak Ereğli yolu bitti. Yani bir kavşağımız kaldı. Fakültenin orası da önümüzdeki günlerde bitecek. Aynı şekilde Zonguldak-Ankara tarafı devlet tarafındaki yolda çalışmalarımız pandemi şartlarında olduğu kadar yapıldı. Mithatpaşa tünelimiz ve oradaki yol kavşak düzenlemeleri şu anda hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah 2021 sonunda o buradan Mithatpaşa'dan girip Kilimli'den çıkmış olacak. Bunun çalışmaları 2021 yılında kaldı.

HASTANE İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

2020'de yapılması gerekenlerin çoğu yapıldı. Hastane inşaatımız hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah öngörülen sürede önümüzdeki yılın ilk yarısında hastanemizi açmış olacağız.

ZONGULDAK BELEDİYESİ  MÜTHİŞ HİZMETLER YAPIYOR

Bunun yanında Tabii almamızda beraber belediyemizin yapmış olduğu ve devam eden projeler var yatırımlar var. Mahalelerde ve ana yollarda asfaltlama olsun, parkeler olsun altyapı çalışmaları olsun Zonguldak Belediyesi'nin projeleri hızlı bir şekilde devam ediyor.

Toki tarafından liman sahil projesi yapımı büyük bir hızla devam ediyor.

Aynı şekilde önümüzdeki günlerde İnşallah lavuar alanı alımı ihalesi yapılacak Şubat ayının ortalarında. 

Yani 2023'e kadar Zonguldak'taki bu değişiklikler hep beraber göreceğiz. 

Buradaki hedef 2023'te Bu saydığım projenin çoğunun bitmesi olacak. Zaten şu anda sona doğru yaklaştık. Burada vatandaşlarımızın biraz sabırlı olmalarını istiyoruz. 

2023 yılına kadar Zonguldak Kozlu Kilimli diğer illerimizde beraber neler yapacağım hep beraber göreceğiz. Aynı şekilde hem Kozlu'da hem Kilimli'de çalışmalarını hızlı bir şekilde de hızla devam ediyor. İnşallah 2021'de bir daha böyle felaketleri yaşamayız diyorum. Ben şimdiden bütün Zonguldaklıların 2021 yıllarının sağlık ve mutluluk içinde geçmesini temenni ederim 

2021 'de projelerin çoğunun biteceği, diğer projelerin devam edeceği, Zonguldak daha güzel ve yaşanılabilir bir kent haline geleceğiniz. Biz buradan  vatandaşlarıma söylüyorum. bunun gayreti içindeyiz. hem merkezi hükümet olsun hem de belediyeler nezdinde bu çalışmalarımız devam ediyor.gönül ister ki bunlar tabi ki hızlı bir şekilde yapılsın ama bunlar şartlardan dolayı zaman alabiliyor. Vatandaşlarımız biraz sabrederlerse Zonguldak 2021'de, 2022'de ve 2023'e kadar 10 yıldır yapılamayan Zonguldak'ta projelerin  bitmiş olacak görülecekler."

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2020, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER