AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Mahmut Özer’i kutladı

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Mahmut Özer’i kutladı

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Mahmut Özer’i kutladı

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ÖSYM Başkanlığı görevinin ardından Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Milli Eğitim Bakan Yardımcılığı görevine Atanan Prof. DR. Mahmut Özer’i kutladı.
Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü döneminde Zonguldak’ta başarılı ve büyük çalışmalar yapan Prof. Dr. Mahmut Özer’in, ÖSYM Başkanlığının ardından Milli Eğitim Bakan Yardımcılığı görevine getirilmesinin kendileri için sevindirici olduğunu belirten Zeki Tosun, Kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi; “Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer beyefendi Zonguldak’ımızın yakından tanıdığı, Rektörlük görevi sırasında yaptığı başarılı çalışmalar ile bilinen bir isim.
Üniversitemizin gelişiminde, büyümesinde, kalkınmasında ve Zonguldak halkı ile bütünleşmesinde önemli rol oynayan Sayın Mahmut Özer’in Milli Eğitim Bakan Yardımcılığı görevine getirilmesi bizleri sevindirmiştir.
Gerek Rektörlük döneminde, gerekse ÖSYM Başkanlığı döneminde olduğu gibi Milli Eğitim Bakan Yardımcılığı görevinde de Sayın Mahmut Özer’in Başarılı çalışmalara imza atacağına, Gerek Milli Eğitim Camiasına, gerekse Zonguldak’ımıza büyük katkı ve hizmet vereceğine inancım tamdır.
Milli Eğitim Bakan Yardımcılığı görevine atan Prof. Dr. Mahmut Özer’i, bu göreve getirilmesinden dolayı Şahsım, Teşkilatlarım ve Zonguldak Halkımız adına kutluyor, Başta Milli Eğitim camiamıza ve ilimize hayırlar getirmesini Canab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2018, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER