Ak Parti ile daha güçlü yıllara

Ak Parti ile daha güçlü yıllara

Ak Parti ile daha güçlü yıllara

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Ak Parti’nin 17. Kuruluş yıldönümü sebebiyle kutlama mesajı yayımladı. Karaveli mesajında, “Ak Parti Merkez İlçenin düzenlediği Ak Partimizin 17. Yılında Vefa Yemeğinde İl Başkanımız, Vekillerimiz ve teşkilatımızla birlikteydik. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığından kurulan Ak Partimiz Ülkemiz ve Ümmet için bir ümit olmuş, Ülkemizin değerine hükümetleri boyunda değer katmıştır” dedi.
“DEĞER KATMIŞTIR”
Zonguldak İl genel meclisi başkanı Necdet Karaveli yayımladığı mesaj ile Ak Parti’nin 17.kurulu yıldönümünü kutladı. Başkan Karaveli açıklamasında, “Ak Parti Merkez İlçenin düzenlediği Ak Partimizin 17. Yılında Vefa Yemeğinde İl Başkanımız, Vekillerimiz ve teşkilatımızla birlikteydik. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığından kurulan Ak Partimiz Ülkemiz ve Ümmet için bir ümit olmuş, Ülkemizin değerine hükümetleri boyunda değer katmıştır” dedi.
“HALK REFAH VE HUZURA DEVAM EDECEKTİR”
Ak Parti hükümetleri ile birlikte yaşanan değişim ve dönüşüme işaret eden Başkan Karaveli, “Bağımsızlık yolunda bu ülkeye pranga vurmaya çalışanlara parti kapatmalarıyla, darbelerle, darbe girişimleri ile bu yıllar boyunca her zaman mücadele etmiştir. Ülkemizin ayağa kalkmasını hazmedemeyenler yaptıkları bu oyunlarla hiçbirşey elde edememişler. Fiziki uygulamaya çalıştıkları darbe ve girişimlerinden sonra, ekonomik saldırılarla bu milleti yıldıracaklarını zannetmektedirler. Bu millet bir olup kenetlendikçe zor şartlarda kurtuluş mücadelesi vermiş bu millet bu oyunun da üstesinden gelecektir. Artık Eski Türkiye, kendini dev zannedenlerin karşısında hazır ol da bekleyen Türkiye yok. Kendine 2023-2071 hedefleri koymuş Diriliş mücadelesi veren, Dünya'nın en iyi 10 ekonomisi içine girmeyi hedefleyen Türkiye var. Bu millet bu yolda, her türlü oyunu görmüş ve Devletine, vatanına dün olduğu gibi bugünde sahip çıkmaktadır. Ak Partimiz hükümetleri döneminde halkın refahı ve huzuru için sonuna kadar mücadele etmiş bundan sonrada devam edecektir. Ak Parti ile daha güçlü yıllara, Durmak Yok Yola Devam” dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2018, 19:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER