AK PARTİ KİLİMLİ İLÇE BAŞKANI YENİDEN SEDAT DEMİRCİ

AK PARTİ KİLİMLİ İLÇE BAŞKANI YENİDEN SEDAT DEMİRCİ

AK Parti Kilimli İlçe 2.Olağan Genel Kurulu,  Paflagon Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci'nin yeniden tek aday olarak gösterildiği kongreye katılım yoğun oldu. Kongre pandemi nedeniyle sosyal mesafeye uygun olarak açık alanda gerçekleştirildi.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Gelik Belediye Başkanı Sezgin, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Ormanlı Belediye başkanı Bayram Başol, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve çok sayıda partili topluluğu kongrede hazır bulundu.

Divan başkanlığını AK Parti Kastamonu Milletvekili ve Zonguldak Koordinatörü Metin Çelik'in yaptığı kongrede Sedat Demirci ve ekibi güven tazeleyerek görev başına geldi. AK Parti Kilimli ilçe başkanı Sedat Demirci yaptığı konuşmada, "Güzel bir çalışma güzel bir koordine ile 31 Mart akşamından nur topu gibi bir belediye ile beledimize aldık.  Haziran ayında başlayan çalışmalarımız teşkilat çalışmalarımız evlere, hanelere ticarethanelere, hastanelere ve düğünler olmak üzere 700'ün üzerinde çalışması gerçekleştirdik. Bu alanda kadın kollarıma  ve tüm teşkilat arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadığınız bizleri mutlu ettiniz sizlerden Allah razı olsun. Teşkilat içindeki arkadaşlarımıza sahip çıkacağız. Kırgın arkadaşlarımızın kazanmaya devam edeceğiz. Hedef 2023" dedi.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun'da, "Kilimli 5 yıl boyunca maalesef hizmetsiz kaldı, geride kaldı.Bizim dönemimizde kaymakamlık inşaatının temelleri atıldı hızlı bir şekilde devam ediyor.  Kredi yurtlar Kurumu 450 kişilik yoluna temellerini İnşallah çok kısa zamanda atacağız.Kilimli sahil yolu yapılıyor. Yine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan aldığımız araçlarla araç parkımızı büyüttük. Futbol saha aydınlatması yapılacak. Kilimli'ye yıl sonuna kadar noter gelecek."dedi 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, "Kilimli şantiyeye döndü. Kamil Altun çok güzel hizmetler yapıyor. Çevre yolundan tünellerinden kaymakamlık binalarına kadar. Kendisini her türlü konuda yardım etmeye devam edeceğiz"dedi. Çolakoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve AK Parti'nin tarih yazdığını da sözlerine ekledi. AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen'de, "Bugün Cumhurbaşkanımızın Türkiye eski Türkiye olmayacak dedi yerli olacağız dedi bunu her alanda ama her alanda enerji sektöründe diğer alanlarımızda savunma sanayimiz de nereye geliyorsa kendi kendine her yönüyle yeter bir ülke haline getirebilmek için gecesini gündüzüne katıp ekip arkadaşlarıyla yol arkadaşlarıyla siz değerli vatandaşlarımıza milletimizle birlikte yola devam ediyor. Asıl güç milletin gücüdür " dedi.

YENİ YÖNETİM KURULU ŞU ŞEKİLDE:  

Sedat Demirci YÖNETİM: İbrahim Mert, Cevat Yavuzarslan, Mustafa Akyüz, Yasin Aygün, Ali Şahintürk, Faik Aşkar, Burak Hamzaçebi, Hasan Bayram, Burhan Karadöngel, İsa Göynük, Muhammed Kaya, Neslihan Çakır, Hatice Deniz, Sevgi Albas.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2020, 17:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
ilçe başkanı kimler aday
ilçe başkanı kimler aday - 1 yıl Önce

ilçe başkanı kimler aday
ilçe başkanı kimler aday - 1 yıl Önce

0

SIRADAKİ HABER