AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI AYÇİÇEK ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI AYÇİÇEK ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve Yönetim Kamu ve kuruluşları ile sivil toplum derneklerine ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve Yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Nüfus Müdür Vekili Remziye Pınarcık, SYDV Müdürü Recep Civelek ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun'u ziyaret etti.

Ayçiçek ziyaretlerde müdürlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek kamu kurum ve kuruluşları ziyaretlerine devam edeceklerini ifade etti.

Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım'ın darbeyi çağrıştıran ışıklı paylaşımını eleştiren AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, "Türkiye'nin ışığı hiçbir zaman sönmeyecektir. Halk bu ışığı yaktı. Zaten bu ışıktan geri dönüş diye bir şey mümkün değildir. Halkımız gereken tepkiyi sosyal medyada da veriyor. Halkımızla birlikteyiz, iç içeyiz. Işıklarımız zaten sönmeyecektir. Sonuna kadar da devam edecektir. Bu doğrultuda halkımızın verdiği irade her şeyin üstündedir." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mecliste Cumartesi günü Fatih Sondaj Gemisini ziyaret edeceğini açıklamışını da değerlendiren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, "Biz de Grup toplantısından edindiğimiz bilgiye göre Sayın Cumhurbaşkanımız geçen ki rezerv açıklamasında kendisi gidememişti ve enerji bakanımız açıklama yapmıştı. Cumartesi günü programında Fatih Sondaj gemisine giderek orada yeni rezerv hakkında halkımıza müjdeli haber verecektir diye düşünüyoruz. İnşallah hayırlara vesile olur. inşallah vatanımız, milletimiz için, geleceğimiz için, 2023 hedefleri için müjdeli bir haber ile karşılaşırız" dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2020, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER