AK PARTİ MERKEZ İLÇE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ALAN'A ZİYARET

AK PARTİ MERKEZ İLÇE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ALAN'A ZİYARET

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ile birlikte Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ı makamında ziyaret etti. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti yöneticilerini ve il başkanını karşılayarak hepsine hoş geldiniz dedi.

MÜKERREM AYÇİÇEK: HER AN ARKASINDA DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ 

AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek yaptığı açıklamada aile bütünlüğü içerisinde olduklarını belirterek, "Ziyarete geldik gördüğünüz gibi bir aile bütünlüğü içerisindeyiz tüm yönetim kurulu arkadaşlarımız il başkanımız hep birlikteyiz. Teşkilat olarak seçilmiş belediye başkanlarımızın her an yanında olacağız. Her an arkasında destekçisi olacağız. Bunun da en güzel kanıtı bugün hep birlikte buraya katılım sağlayarak gösterdik. Başkanımıza siyasi olarak ne yapabileceğimizi bundan sonra hep birlikte yol haritamızı birlikte çizip omuz omuza güç birliği içerisinde Zonguldak'a gerekli olan bütün enerjimizi yansıtmak için başkanımızla birlikte olduğunuzu göstermek adına bugün Sayın Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Rabbim yardım eylesin her an arkasında yanında bizim onunla birlikte hep birlikte hareket edeceğiz ortak akıl üretip Zonguldak'a faydasına olacak bütün işlerde omuz omuza el ele gönül gönüle olacağız. Bunun için kendisini ziyaret ediyoruz bugün"şeklinde konuştu.

ZEKİ TOSUN: ZONGULDAK 5 YILDA TANINMAYACAK HALE GELECEK

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun da ziyarette yaptığı konuşmada, Zonguldak'ın beş yılda tanınmayacak hale geleceğini daha yaşanılır bir kent haline geleceğini belirterek şunları ifade etti: "Zonguldak'ın gelişmesi için güç birliği içindeyiz. Bunu 18 ayda gördük, Başkanımız seçildiği günden beri çalışıyor. Şu anda her yer şantiye şeklinde her tarafta bir çalışma var, nereye gitseniz ekipler çalışıyor. Göreceksiniz yakın zamanda inşallah 2023 2024 seçimlerine kadar Zonguldak tanınmayacak bir şehir haline gelecek.Belediye Başkanımız teşkilatlarımız el ele omuz omuza. Zonguldak'ta güzel işler yapıyor, yapmaya devam edecek. Biz her daim yanındayız arkasındayız. Kendisi zaten haftanın 2-3 günü Ankara'da koşturuyor. Yani bu koşturmalar Zonguldak şehri için, Zonguldak'ta yaşayan vatandaşlar için. Vatandaşlarımız azıcık sabırlı olsunlar. Bu şantiye ortamında ortadan kalktıktan sonra bakın göreceksiniz Zonguldak güzel bir şehir haline gelecek. Muazzam bir çalışma var, Milletvekillerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

SELİM ALAN: AYRIMIZ GAYRIMIZ YOK

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ziyaretten dolayı ben ziyadesiyle memnun oldum. Zaten biriz beraberiz, ayrımız gayrımız yok inşallah dediğim gibi daha da kenetlenerek daha da güçlenerek 2023 hedefleri başta olmak üzere Zonguldak Belediyesi olarak bütün vatandaşlarımızın, yediden yetmişe gencinden yaşlısına Zonguldaklı bütün hemşerilerimizin yüzünü güldürmek için durmadan beraber çalışacağımızı sözünü veriyorum. İl başkanı başta olmak üzere İlçe Başkanı ve tüm dava arkadaşlarıma da ziyaretlerinden dolayı ve size de teşekkür ediyorum"ifadesini kullandı. Ziyaretin ardından AK Parti heyeti ile Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Zonguldak Belediyesi girişinde bulunan merdivenlerde toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.



 

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2020, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER