AK PARTİ SEYİRCİ Mİ KALACAK?

AK PARTİ SEYİRCİ Mİ KALACAK?

KESK Dönem Sözcüsü, TTK Misafirhane Amiri Vacit Esen'in, kısa bir süre önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hükümete karşı ağır suçlamalarının yankıları sürüyor.

Bir kamu görevlisi olduğu halde, oturduğu yerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "masal anlatmakla", Ak Parti"yi de "kamu kaynaklarını peşkeş çekmekle" suçlayan Vacit Esen'in, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu tarafından Misafirhane Amirliğine atandığı öğrenilmişti.

Kazım Eroğlu'nun öteden beri Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ak Parti'ye karşı marjinal açıkmaları ile tanınan Vacit Esen'e makam tahsis etmesi anlaşılamamış, son açıklamalardan sonra da Kazım Eroğlu tarafından Vacit Esen'e yönelik hiçbir idari işlem uygulanmadığı, uyarı dahi yapılmadığı öğrenilmişti.

Öte yandan, Vacit Esen'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ak Parti'ye yönelik açıklamaları kamuoyuna yansıdığı halde Ak Parti Zonguldak teşkilatlarından açıklama yapılmayışı, " Ak Parti bu suçlamalara seyirci mi kalacak? Cumhurbaşkanımıza hakaret görmezden mi geliniyor??" şeklinde yorumlara neden oluyor.

Milletvekilleri ne diyecek?

Ak Parti Zonguldak milletvekilleri ile görüş ayrılığı bulunduğu bilinen ve en son TTK Armutçuk Bölgesi'ne yapılan bir atamada milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu'nu devre dışı bırakarak, Ak Parti Ereğli Teşkilatı'nın da karşı çıkmasına rağmen, kendi istediği ismin atamasını yapan Genel Müdür Kazım Eroğlu'nun, Hükümete ve Cumhurbaşkanı Eroğan'a karşı marjinal tavrı le tanınan KESK Dönem Sözcüsünü kuruma "amir" olarak atanıp ödüllendirilmesi karşısında ne diyecekleri merak ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2020, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER