AK Parti STK'ları Dinledi

AK Parti STK'ları Dinledi

AK Parti STK'ları Dinledi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun KARACAN Zonguldak’ta ki programının ardından Dedeman Otel’de gerçekleştirilen sivil toplum kuruluşları toplantısına katıldı. Gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve Zonguldak Sivil Toplum Kuruluşu başkan ve temsilcileri katıldı.
GÖRÜŞ ALIŞ VERİŞİ YAPACAĞIZ
Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “ bugün sivil toplum ve halkla ilişkiler başkanlığımızın düzenlemiş olduğu Zonguldak STK ları Dinleniyor programında hep beraberiz. Kıymetli başkanım Harun Karacan bizlerle beraber Sayın vekillerimiz ve tüm teşkilatımız burada. Bugün burada hep beraber Zonguldak’ ın sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunacağız. Buradan çıkacak sonuçlarla 20 Ocakta yapılacak kongre öncesi Sayın başbakanımıza buradan çıkacak sonuçlara sunarak Zonguldaka yapılacaklar konusunda fikir birliğine sağlamış olacak. Hepinize Geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Zonguldak için birlik ve beraberliğin en güzel fotoğrafı burada” dedi.
BAŞBAKAN’A İLETECEĞİZ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, “ sivil toplum kuruluşlarımızın çok değerli başkanları. Çok değerli Zonguldaka gönül veren, Zonguldak için gecesini gündüzüne birbirine katan değerli yöneticilerimiz. Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bugün Zonguldaka unutmayacağım. Çünkü sivil toplum kuruluşlarından gelen bir kardeşiniz olarak ilk defa bir toplantıya geç kaldım. Öncelik de Hakkınızı helal edin. Bu şehre emek veren Yaşar Tetiker ağabeyin cenazesine gelemedim. Bu sebeple Karadeniz Ereğliye gittik hem ailesine baş sağlığı diledik hem odaya taziyelerimiz ilettik. Onun için geç kaldık hepinizden özür diliyorum. Inşallah güzel hizmetlere vesile oluruz. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın sizlere selamını getirdim. Bugün burada sizlerle istişare etmek için bulunuyorum. Sizlere dinlemek için buradayız. Sizin fikirlerinizi alıp Ankaradan yine sizlere, zaten vekillerimiz burada Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar burada diğer vekilimiz Hüseyin Özbakır’ın sizlere selamları var kendisi Ankara’da toplantıda. Biz sizleri dinlemeye geldik. Arkadaşlarımız Biraz sonra size Kağıt dağıtacaklar lütfen Zonguldak için düşünceleriniz, 2019 için bizlere vereceğiniz görevler. Bu ülkenin gelişmesi için Türkiyenin layık olduğu yere gelebilmesi için fikirleriniz varsa hem Zonguldak için bize vereceğiniz bir görev olur bir ödev olur biz bunları derleyip toparlayıp Sayın Başbakanımıza sunacağız. Ve cumhurbaşkanımıza da arz edeceğiz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2018, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER