AK Parti toplanıyor...

AK Parti toplanıyor...

AK Parti toplanıyor...

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, geçtiğimiz hafta sonu Merkez, Kozlu ve Kilimli İlçelerinin Danışma Meclisi Toplantılarını tamamladığını söyledi.
Perşembe ve Cuma Günü Ankara’da AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılacaklarını söyleyen Başkan Zeki Tosun, toplantıların verimli geçtiğini söyledi.
 

‘TOPLANTILARIMIZ VERİMLİ GEÇTİ’
Gerçekleştirilen toplantılarda fikir alış verişinde bulunduklarını söyleyen Zeki Tosun: “Merkez, kozlu ve Kilimli ilçelerimizin Danışma Meclisi Toplantılarını yaptık. Seçimler dolayısıyla uzun zamandır yapamamıştık. Yaptığımız toplantı da partililerimizin görüşlerini aldık, fikir alış verişinde bulunduk. Belediye Başkanlarımızın ve İl Genel Meclisimizin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldık ve kendilerinin sorularına yanıt verdik. Toplantılarımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Ankara’da gerçekleştirilecek olan toplantı hakkında bilgi veren Başkan Tosun: “Bu hafta Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızı yapacağız. Perşembe günü saat 20.00’de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı, İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir katılacak. Cuma günü de Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızı yapacağız” dedi.

(Gamze Taşdemir)

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2019, 19:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER