AK Parti yerel medyaya ağırlık verecek!

AK Parti yerel medyaya ağırlık verecek!

AK Parti yerel medyaya ağırlık verecek!

Yerel seçimlere doğru gidilirken Zonguldak, Ankara’dan gelecek talimatlara kitlenmiş durumda. Ak Parti ve MHP’nin olası ittifakı gözleri genel merkezlere çevirirken Ak Parti’de yavaş yavaş seçim stratejisi oluşturulmaya başlandı. Zonguldak’ta aday adayları ortaya çıkmaya devam ederken Ak Parti Strateji ekibinin özellikle yerel mesajlara önem vereceği ve yerel seçimlerde bölgesel yayın yapan kuruluşlar ile yakın iş birliği yürüteceği öğrenildi. Diğer taraftan tepki çeken isimlerin seçim çalışmalarında yer almayacağı belirtiliyor. 
“EKİP TOPLANDI”
2019 yerel seçimi siyaset gündemini yavaş yavaş ısıtıyor. Tüm partilerde her geçen gün artan bir hareketlilik var. İttifak yapılıp yapılmayacağı, yapılırsa nasıl formüle edileceği, belediye başkan adaylarının nasıl belirleneceği ve kimler olacağı, vaatler, kampanya mesajları önümüzdeki altı ayın gündemini oluşturacak. AK Parti bu süreç için hazırlığını her seçimde olduğu gibi strateji ekibini oluşturarak başlattı. İlk toplantısını çarşamba günü yapan strateji ekibinde Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Grup Başkanı Naci Bostancı, Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Mali ve İdari İşler Başkanı Vedat Demiröz, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, Genel Sekreter Fatih Şahin'in yanı sıra Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun bulunuyor.
TEPKİ ÇEKEN İSİMLER KAMPANYAYI YÜRÜTEMEYECEK

AK Parti kampanyalarının itici gücü her zaman Recep Tayyip Erdoğan oldu. Kampanyanın Türkiye genelinde yine Erdoğan'ın ön planda olduğu bölümü olacak. Ancak hem adayların ve projelerin tanıtılması hem de yerine göre farklılaşacak mesajları ulaştırmak için yerel ve bölgesel yayın yapan medya kuruluşlarına ağırlık verilecek. Ayrıca genel seçimde seçmen nezdinde tepki çektiği tespit edilen bakanların, parti yöneticilerinin kalabalık korumalar, araç konvoylarıyla kampanya yürütmesine engel olunacak. Yüz yüze iletişime ağırlık verilecek.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2018, 19:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER