Ak Parti'de kongre heyecanı

Ak Parti’de kongre heyecanı

Ak Parti'de kongre heyecanı

Bu hafta sonu yapılacak olan Ak Parti Zonguldak İl Kongresi’nin yapılacağı Site Kapalı Spor Salonu’nda hazırlıklar tam hızla sürüyor.
20 Ocak 2017 Cumartesi günü Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılımı gerçekleştirilecek kongre öncesinde; Ak Parti Merkez Danışma Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ve beraberinde İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan kongre salonunda devam eden çalışmaları yerinde incelediler.
Cumartesi günü yapılacak olan kongre öncesi çalışmaların hummalı bir şekilde sürdüğünü ifade eden Hüseyin Özbakır; “Partimizin bütün kongreleri büyük bir coşku ve heyecan içinde, yüksek katılımla gerçekleşmektedir.
Biz de milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, bütün teşkilatlarımızla, gençlerimizle, kadınlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla burada o coşkuya bir kez daha ortak olmanın heyecanını şimdiden hissediyoruz.
Hazırlıkların aralıksız devam ettiği bu salonda, hiçbir eksiğin kalmaması için inceleme yapmak için buradayız. Partililerimizin yanı sıra, tüm halkımızı da kongremize bekliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2018, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER