Ak Parti'den birlik beraberlik kahvaltısı...

Ak Parti’den birlik beraberlik kahvaltısı...

Ak Parti'den birlik beraberlik kahvaltısı...

Adalet ve Kalkınma Partisi Çaycuma ve Gökçebey İlçe Başkanlığı Üst Kurulu Delege üyeleri kahvaltıda bir araya geldi.
Park Et’te düzenlenen kahvaltı programına; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Çaycuma İlçe başkanı Ahmet Çolakoğlu, Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, Gökçebey İlçe Başkanı, Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, il Genel Meclis başkanı Necdet Karaveli, Çaycuma Kadın Kolları Başkanı Suzan Akman, Çaycuma Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karaalp ve çok sayıda partili katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Belde ve ilçe kongrelerimizi bitirdikten sonra, il kongremiz için zaman saymaya başladıklarını ifade ederek; “ İnşallah 20 Ocak’ta il kongremizi bu coşkulu kalabalık ile beraber, başbakanımızın gelmesiyle hep beraber idrak edeceğiz. Zonguldak’a yaraşır bir kongreyi il, ilçe başkanlarımız, milletvekillerimiz ve bütün teşkilat görevlilerimiz ile gerçekleştireceğimize biz inanıyoruz. Kapalı spor salonuna gittiğimiz zaman ortamı inleteceğiz. Burada Gökçebey ve Çaycuma üst delegeleri ile birlikte bir buluşma yaptık. Bu buluşma 2023-2071hedeflerimize ulaşmamızda öncü olacaktır” dedi.
Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, il kongresinden teşkilatı ile birlikte yüzlerinin akı ile çıkacaklarının sözünü verdi.
Milletvekili Faruk Çaturoğlu, biz olduğumuz, beraber olduğumuz sürece bizi ne içerdeki, ne dışardaki hainler bizi mağlup edemez” diyerek; “ Bu coşkuyu bizlere yaşattığınız için sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yapacağımız il kongremizin bir şölen, bir bayram, bir düğün havası ve birlik beraberlik havası içerisinde, el ele, kol kola geçmesini ve ülkemize, memleketimize, Zonguldak’ımıza hayırlı işler yapmayı Allah nasip etmesini temenni ediyorum” diye konuştu.
Hüseyin Özbakır, anayasa değişliğinin ardından kongre sürecine başladıklarını belirterek; “. Yapılan çalışmalarda bir kısım arkadaşlarımız değişiyor bir kısımda yerinde kalıyor. Kimse kimseye küsmesin. Bizim partimizin davası ülkemizin davasıdır. Partimiz ülkenin geleceği ile artık bütünleşmiştir. Şahsi çıkarlarımızı düşünmeyelim. Biz ülkemizin geleceğini nasıl güvence altına alırız diye düşünmeliyiz. Birbirimizi kırmayalım sağlam ve dik duralım. Sağlam durursak ülkemizi kurtarırız. İl kongremizin hayırlra vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, 2015yılında il başkanı oldum. 3 yıla yakın il başkanlığı yapıyorum. Zonguldak ve bölgemiz için çalışmalar yapıyoruz. Gayret ediyoruz, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Çalışmalarda bana destek veren sizlere çok teşekkür ediyorum. İl kongremiz Zonguldak’a yakışır bir kongre olacak. Sizlere çok büyük işler düşüyor. O gün kapalı spor salonunu hınca hınç doldurmalıyız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2018, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER