Ak Partili Başkanlar Kozlu'da Buluştular

Ak Partili Başkanlar Kozlu'da Buluştular

Ak Partili Başkanlar Kozlu'da Buluştular

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Zeki Tosun, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu eski İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, İlçe Başkan Adayları Serkan Günay, Mehmet Ali Güzelkan, bazı Kozlu Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şennur Danış ile çok sayıda partili katıldı.

TOSUN: “SİYASETİ HİZMET İÇİN YAPIYORUZ”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkenin sorunlarının yanı sıra dünyayla da mücadele ettiğini ifade eden İl Başkanı Zeki Tosun, Kozlu’da Ahmet Gören başkanlığında oluşacak yönetime, eski İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’in de destek vereceğini inandığını, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ile Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın ilçe için büyük fırsat olduğuna vurgu yaparak, AK Parti’yi Kozlu’da yine birinci parti yapacaklarına inandıklarını vurguladı.

YILMAZ: “UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Kozlu eski İlçe Başkanı Özdemir’e partilerine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, “AK Partimizi ilçe başkanımız ve ekibi, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte uyum içerisinde çalışarak başarıya taşıdık. Partimizde bayrak değişimi yaşanmıştır. Ahmet Gören ve ekibinin etrafında toplanarak partimizin yüzde 54 olan oy oranını İnşallah yüzde 60’lara, yüzde 70’lere taşıyacağız” ifadelerine yer verdi.

ÖZDEMİR: “PARTİMİN EMRİNDEYİM”

Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, görev süresi boyunca ekibiyle birlikte sürekli çıtayı yükselttiklerini ve her seçimde Kozlu’da AK Parti’yi birinci yaptıklarına dikkat çekti. Özdemir ayrıca, Ahmet Gören ve ekibine her zaman destek vereceğini, birlik ve beraberlik içerisinde partilerini yine Kozlu’da birinci parti yapacaklarına işaret etti.

GÖREN: “KOZLU’DAN MİLLETVEKİLİ İSTİYORUZ”

Kozlu İlçe Başkanımız Ahmet Özdemir’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Ahmet Gören, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’nin Kozlulu, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın AK Partili olduğuna vurgu yaparak sırada Kozlu’dan milletvekili çıkarmak olduğunun altını çizdi.

Gören ayrıca, “İlçe Başkan adayı arkadaşlarımız başta olmak üzere partimizin tüm birimleriyle tek vücut olarak uyum içerisinde çalışacağız” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2017, 21:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER