AK Partili vekiller ortaya çıkmaya başladı!

AK Partili vekiller ortaya çıkmaya başladı!

AK Partili vekiller ortaya çıkmaya başladı!

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu coronavirüs nedeniyle Zonguldak’ta yaşanan ölüm ve artan vakalarla ilgili konuştu. Çolakoğlu, açıklamasında duyarlı vatandaşlara teşekkür ederek, mecbur kalınmadıkça dışarı çıkılmamasını, çıkmak zorunda kalanlarında sosyal mesafe konusunda duyarlı olmasını beklediklerini söyledi.
Çolakoğlu özetle; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın açıklamaları ışığında tedbirler arttırıldı. Zonguldak’ta nüfusa oranla yaşanan ölüm ve vakalarının sayısı dikkate alınarak 30 büyükşehir ile birlikte Zonguldak’a girişi çıkışlar durduruldu. Yine Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş’ın da açıkladığı gibi Zonguldak’ta ilçeler arasındaki giriş çıkışlar da kontrol altında tutuluyor. Nüfusumuza oranla oranlardaki yükseklik konusunda hepimizin özverili davranması gerekiyor. Zonguldak’ta, Çaycuma’da, Ereğli’de, Alaplı’da, Devrek’te tüm ilçe ve beldelerimizde vatandaşımız bu sürece ne kadar çok destek olur kurallara uyarsa daha kısa sürede üzerinden geliriz. İl merkezi ve ilçelerimizle ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz."

'UYARILARI DİKKATE ALALIM'
"Bu süreçte aramızdan ayrılan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına sabır diliyorum. Bu zor günlerde çok büyük özveri gösteren sağlık camiamızın tüm çalışanlarını yürekten kutluyorum. Yine vatandaşımızın kapısına giderek hayatlarını kolaylaştırma noktasında devletimizin vefasını göstermesinde görev alan herkese teşekkür ediyorum. Vatandaşımız lütfen uyarıları dikkate alsın. Her ihmal, bu zor  günlerin uzamasına neden olacaktır. Bizler zorunlu ihtiyaç ve talepler konusunda eksiklerin giderilmesi konusunda görev başındayız. Vatandaşlarımızdan isteğimiz evde kalmaları. Çıkmak zorunda kalanların ise sosyal mesafe ve diğer uyarıları ihmal etmemeleri” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2020, 18:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER