AK Partililer iftarda buluştu

AK Parti Merkez İlçe teşkilatı tarafından iftar programı düzenlendi.

AK Partililer iftarda buluştu

AK Parti Merkez İlçe teşkilatı Alaborina Restorant’ta düzenlenen iftar programına, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim alan, il  başkanı Zeki Tosun, ilçe Başkanı Mustafa Çaglayan, ilçe yonetimi ve belde başkanları, 19 Mahalle başkan ve yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

İftar programı öncesinde bir konuşma yapan AK Parti merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, tertiplenen programa katılanlara teşekkür ederek şunları söyledi;  "iftar programında Hoş geldiniz sefalar getirdiniz.Bugün çok çok önemli bir gün yüce yaradanın bize bin Aydan daha hayırlıdır diye müjdelediği Kadir Gecesi'nde birlikteyiz. Biz merkez ilçe olarak en son bu salonda toplantıda sadece ve sadece Merkez ilçede 2 tane belediye başkanımız vardı.

13 Ocak'ta yine Bu salonda sizlerle beraber bir yemin etmiştik dedi ki Allah şahit sizler de şahit olun ki gece gündüz yatmadan kapı kapı çalışarak sizlerle beraber bir bu belediye alacağız demiştik şükürler olsun ki bugün o sözü tutmanın onurunu ve gururunu sizlerle beraber yaşıyoruz.Ancak bugün burada bitmedi bize düşen bu teşkilat tarımda düşen sadece seçmekle etmez seçtikten sonra da sahip çıkmak ve destek olmak lazım hem milletvekillerimize hem Belediye Başkanımıza yapacakları hizmette sonuna kadar arkasında olacak bir teşkilat var bu böyle bilinsin sizlerin de gönlün rahat olsun. Ayrıca 23 Haziran'da yapılacak olan İstanbul seçimleri için buradaki tüm teşkilat üyelerimizin İstanbul'daki tüm akrabalarını arkadaşlarını eşine dostumu arayarak AK Parti'ye oy istemesini stirham ediyorum İstanbul fethinde gerçekten çok önemli"dedi. Zonguldak Belediye Başkanı Alan'da yaptığı konuşmada, "13 Ocak'ta burada bir kahvaltı yapmıştık adayken bir kahvaltı yapmıştık sizlerle bir söz vermiştik Zonguldak a söz vermiştik Allah'a hamdolsun sözlerimiz havada kalmadı bizlere güvenenleri mahcup etmedik o gün aday olarak karşınızda dedi ki şu an Belediye Başkanı olarak sizin karşınızdayız bugün belediye başkanları sizlerle birlikteyiz iftar açıyoruz gönül sofrasında hep birlikteyiz Allah'a hamdü senalar olsun.Bugün özel bir gün güzel bir gün ben bu vesileyle Öncelikle Kadir gecenizi tebrik ediyorum'  kutlayacağımız bayramınızı kutluyorum Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul ve makbul eylesin ve bizleri teşkilatsız bırakmasın birliğimizi beraberliğimizi bozmasın herkesin gönlüne göre şeker tadında bir bayram geçirmesi dileğiyle hepinize hayırlı akşamlar diliyorum" AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar yaptığı konuşmada, "Yerel seçimler sonrasında mübarek Ramazan ayı vesilesiyle bizleri bir araya getirdi.

Bu manevi tedbirleri telgraf ettirdi beraberce orucumuzu açmayı bize imkan sağladı sayım merkez ilçe başkanı da çok teşekkür ediyoruz. Inşallah Pazar günü de il teşkilatımızın işlerinde beraber olacağız.belde bir teşkilat mensubu olarak size de yürekten teşekkür ediyorum. inanmak başarmanın yarısıdır.Biz bu teşkilatlar bu camiya bu teşkilatlarında görev alan herkes yerel seçimler boyunca gerçekten inanarak çalıştılar çabala der mücadele ettiler. Bundan dolayı hepinize yürekten teşekkür ediyorum hepinize Allah razı olsun.Ve şunu söyleyeyim sayın ilçe başkanımız bütün belediye başkanlarımızı milletvekillerimizin arkasındayız dedi. Şimdi biz tüm belediye başkanlarımızın milletvekili olarak tüm teşkilatlarımızın sonuna kadar arkasındayız.Eğer birliğimizi beraberliğimizi bozmasın istek aramıza fitne sokmak isteyenlere engel olur isek hiçbir zaman bu başarımıza kimse gölge düşüremeyecek.

Ama biz Sayın Belediye Başkanımıza İnşallah seçim öncesinde Tüm vatandaşlarımıza zonguldaklılara vakitlerimizi tek tek yerine getireceğiz bunları hiç kimsenin şüphesi ve endişesi olmasın" AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu da yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Bugün mübarek bir gün Kadir Gecesi beraber yaşıyoruz. 3 gün sonra da Ramazan Bayramı net beraber yine kutlayacağız Allah yine ülkemizde devletimizde bu vatanımızda Bu bayrak altında Nice Ramazan bayramlarına bize kutlamayı nasip etsin inşallah.Geçen yıl bugün bu saatlerde yine bu aile ile beraber ev sokak sokak hep beraber geziyorduk ben sizlere tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum ve aynı şekilde belediye başkanlığı seçimi kazanmak için yine sokak sokak dolaşmıştık. Ogün ne demiştik inşallah bizlerde sizler de o çalışmanın sonucu bunu başardık diyorum ve hepinize tekrar tekrar saygı ve sevgiyle muhabbetle selamlıyorum hepinizi iyi akşamlar diliyorum" AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen de yaptığı konuşmada,"Kandilinizi tebrik ediyorum cenabı Allah İslamalemine alemine zulüm eden, kan dökülenlere bu gece hürmetine ıslah eyler etmese de kahreder diye dua ediyoruz.Çok büyük bir başarıya imza attınız hepimiz imza attık bundan sonra da bir ve beraberliğimizi muhafaza edeceğiz ve birlikte çok güzel şeyler Zonguldak adına yapacağız bunu hepinizin bilmesini istiyoruz. seçimler geçti bundan sonraki belediye başkanına ve onunla ekip arkadaşların yükledik diye bir şey yok hepimiz ortak akılla Zonguldak yön etmeye gayret edeceğiz başta belediye başkanımız olmak üzere. Mütevaziliği mizi ve çalışkanlığımızı elden bırakmayacağız.

İstanbul peşinde çok önemli anlamıdır.İstanbul'da kimine akrabası kardeşi arkadaşı bacısı akrabası kim varsa lütfen onları arasınlar İstanbul'da AK Parti'yi desteklemelerini özellikle rica etsinler bunu sizler de özellikle rica ediyoruz biz de ayram sonrasında İstanbul'a gideceğiz. Eğer şifrenizle buluşacağız.ama ona ki buluşamayız tanıdıklarınızı aramanızı rica ediyoruz." AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun sırasında yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Öncelikle dizi bu İftar sofrasında buluşturan merkez ilçe başkanım sevgili kardeşim Mustafa Çağlayan teşekkür ediyorum.Destek veren çok kıymetli Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a teşekkür ediyorum bu salon hazırlanmasında gayret eden çalışan çok değerli kardeşlerimi teşekkür ediyorum.Bu salonda bulunan herkesin yüzü gülüyor neden gülüyor biliyor musunuz 10 yıldır Zonguldak'ta anlamaz denilen belediyeyi buradaki insanlar buradaki kardeşlerimiz kazandığı hepinizden Allah razı olsun hepimizin kutluyorum ve tebrik ediyorum teşekkür ediyorum hepinize. 23 Haziran'da çok önemli bir seçim daha var İstanbul seçimi orada ne kadar tanıdığımız yakınımız arkadaşımız akrabamız eşiniz dostunuz varsa onları lütfen arayalım ve sandıklara gitmesini de AK Parti'ye oy yapmasını sağlayalım."Konuşmaların ardından ise oruçlar açıldı.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2019, 01:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER