Akdemir, 'Atatürk gençleri' diye seslendi

Akdemir, 'Atatürk gençleri' diye seslendi

Akdemir, 'Atatürk gençleri' diye seslendi

Zonguldak Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen Rock Konserinde günümüzün sevilen ve popüler şarkılarını seslendiren Oğuzhan Bakır, yaklaşık sahnede iki saat  kalarak Rock sever yüzlerce gence unutulmaz gece yaşatarak izleyenlerden bol alkış topladı.

          Atatürk Kültür Merkezi (AKM) de düzenlenen Rock konseri gecesinde  Solistliğini Oğuzhan Bakır’ın yaptığı grupta Vokalde İrem Öztürk, Bas gitarda Sait Can Özger, Elektro gitarda Tugay Baş ve Ömer Cihan Uzun, Klasik gitarda Emre Özkan’ın sahne aldığı Rock konserinde salonu dolduran gençlere coşkulu bir gece yaşatarak ve zaman zaman da grubun vokalisti İrem Öztürk’le birlikte günümüzün popüler şarkılarınız seslendiren Oğuzhan Bakır konserini  izlemeye gelen gençlerde şarkılara eşlik ederek gönüllerince eğlendiler.

            
Düzenlenen Konser sonunda "Merhaba Atatürk Gençleri,  coşkunuzu gönülden kutluyorum" diyerek bir konuşma yapan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise şunları söyledi: “Şehrimizin yetiştirdiği çok önemli ve değerli bir müzisyen olan Oğuzhan Bakır ve orkestra arkadaşlarını tebrik ediyorum. Gururla söylüyorum sizlerin yapacağı etkinliklerde hep destek vereceğime söz veriyorum. Burada bulunan tüm gençlerimizin doyasıya eğlenmelerinden dolayı son derece mutlu oldum ve gençlerimize teşekkür ediyorum “ 

       Öte yandan konser sonrasında salonu dolduran gençler hep bir ağızdan Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e bu konserin tekrar yapılmasını istiyoruz diyerek tempo tuttular ve ardından Başkan Akdemir de gençlere söz vererek tekrar yapılacağını belirtti.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2018, 18:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER