Akdemir: “Bol bol dinleneceğim”

Akdemir: “Bol bol dinleneceğim”

Akdemir: “Bol bol dinleneceğim”

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, seçim sonrası bol bol dinleneceğini ancak kendisinin boş durmayacağını ve sivil toplum kuruluşlarında görev alacağını ifade etti. 
Başkan Akdemir, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak şunları dedi: “Demokrasimizin olmazsa olmazlarından bir tanesi seçimdir. Ben adaylarımızı tebrik ediyorum. Hangi partiden olursa olsun adaylar birlenmiştir. Kendilerini tebrik ediyor kutluyorum. Ben yaşamımda kimseyle küs olmadım. Ben görevlerimizi harfiyen yerine getirmek için halkımıza verdiğimiz sözlerimizi tutmaya devam ediyoruz. Bu makamlara da ilk defa oturmadık. Yıllarca insan idare ettik. Kimseyle herhangi bir sorunum yok.”
BOL BOL DİNLENECEĞİM
Akdemir: “Seçim sonrası planlar olacaktır. Ben üç yıldır tatile çıkamadım. Benim meslek hayatında çalışırken hafta sonum olmadı. Devletten çok izin alacağım var. Ama helal hoş olsun. Hizmet yaptık. İzin yapmadım diye sıkıntı içerisinde değilim. Görevimi en iyi şekilde yapmanın heyecanı yaşadım. Bu bana yetiyor. Ufak tefek noksanlarım olmuştur. Özellikle Zonguldak gibi bir yerde eksik kalmaması mümkün değildir. İşler bitmiyor hala devam ediyor.  Çocuklarıma eşime torunlarıma ayıracak zaman olacak. Ondan sonra sivil toplum örgütlerinde üzerime düşen ne gerekiyorsa yapmaya çalışırım. Boş duramam. Boş durmaya alışmadım. Elbette bir şeylerle meşgul oluruz” dedi. (Gamze Taşdemir)

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2019, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER